Monthly Archives: juni 2012

Zonnestorm

Het einde van de wereld. Hoe vaak is die al niet voorspeld? Al zo vaak, dat niemand zich zorgen lijkt te maken over 21 december 2012, de dag die volgens de Maya’s, de Egyptenaren en Nostradamus het einde van de wereld inluidt.
Maar niet alleen eeuwenoude beschavingen waarschuwen voor de nabije toekomst, ook de wetenschappers van de NASA hebben een waarschuwing uitgedaan. Al in 2006. De aarde moet zich opmaken voor een allesvernietigende zonnestorm die zeer waarschijnlijk eind 2012, begin 2013 het leven zoals wij dat kennen, zal verwoesten.
 
Wat staat er te gebeuren?
 
Lees het in Zonnestorm. Dit spannende, superdikke (397) boek verschijnt eind september. Het kost € 14,95 en is verkrijgbaar bij iedere boekhandel, de bekende webwinkels en natuurlijk bij Bianca Mastenbroek zelf.
 
Op deze website kun je vanaf 1 oktober dagelijks meegenieten met de avonturen van Floor, Aran en Lucas. De drie klasgenoten leven toe naar 21 december 2012. Met hun belevenissen tellen we af naar de voorspelde einddatum. Iedere dag een stukje, tot 21 december, tot we weten hoe en of de wereld eindigt…