Oude Egyptenaren

Overal staat geschreven dat de oude Egyptenaren, net als de Maya’s, voorspellingen doen over 21 december 2012, dat zij al wisten dat het einde van de wereld er dit jaar aan zat te komen. Waarop baseerden zij die voorspellingen?

De oude Egyptenaren hadden net als de Maya’s een sterrenreligie. Onderzoekers zijn er achter gekomen dat de piramides niet op willekeurige plaatsen zijn gebouwd. De piramides waren een manier om belangrijke kennis over te brengen en te behouden.
De drie piramides van Gizeh zijn bijvoorbeeld precies volgens de drie middelste sterren van het sterrenstelsel Orion gebouwd. Dat sterrenstelsel is van groot belang bij de voorspellingen van de Egyptenaren. In het Egyptische Dodenboek staat namelijk dat als de planeet Venus een planetaire lus boven het Orion stelsel maakt, dat een teken is voor de omkering van de polen en dat de aarde daarna de andere kant op zou gaan draaien.

In het jaar 9797 voor Christus (het tijdperk van de Leeuw) maakte Venus een planetaire lus boven het Orion stelsel. Op dat moment begon de aarde ook daadwerkelijk een andere kant op te draaien. In het Dodenboek staat: “De Oude Leeuw draaide zich om, het bevel volgende van het Woord om zich om te draaien!”

In 2012 maakt Venus opnieuw een planetaire lus boven het Orion stelsel. Dit zou dus betekenen dat de polen zich gaan omdraaien en dat de aarde een andere kant op gaat draaien. Als dat gebeurt, heeft dat verschrikkelijke gevolgen voor mens en dier. Het zal enorme natuurrampen teweegbrengen. Volgens het Dodenboek is dat geen verrassing. In dat boek verklaart de God Atum dat hij na miljoenen jaren alles zal vernietigen wat hij geschapen heeft. Hij voorspelt letterlijk het einde van de wereld. De tijd van vernietiging zou volgens de oude Egyptenaren dus weleens heel dichtbij kunnen zijnā€¦