Home :: Boeken: op categorie :: Leesboeken :: Watergeheimen (11+)

Watergeheimen (11+)

 
(1 reviews)  

Auteur: Christien Boomsma
Illustrator: Mario van Brakel
ISBN: 9789051161755
Prijs: 7,50
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 15,0 x 21,5 cm | aantal pagina's: 260 | leeftijd: vanaf 11 jaar | verschijningsdatum: april 2011

Nieuw fantasyboek van Christien Boomsma

Thema’s: vriendschap, pesten

Alle kinderen uit Molenvelt weten het. Er leeft iets in het zwarte water van de rivier. Maar wat? De twaalfjarige Bo trekt zich er weinig van aan. Tot er nieuwe bewoners komen in een huis dat al jaren leegstond. Samen met haar nieuwe buurjongen Rafael onderzoekt Bo het botenhuis in de verwilderde tuin. Waarom is het afgesloten met een zware, ijzeren ketting? En wat betekenen die vreemde geluiden daarbinnen? Als ze de deuren eindelijk open krijgen, stuiten ze op een geheim waarvan ze nooit hadden kunnen dromen. Ze raken verstrikt in een avontuur dat hun vriendschap tot het uiterste op de proef stelt en zelfs hun leven in gevaar brengt.

Recensies

Dit is een ongelooflijk en spannend avontuur dat je eigenlijk
in één ruk uit wil lezen! Het zit goed in elkaar, met pittige
dialogen, en heerlijke humor! Een meeslepend verhaal, realistisch,
maar met een magisch tintje!
De leestafel

De kinderen zijn levensecht en hoewel vanuit Bo verteld,
komt ook de onmacht van de volwassenen goed over. Voor
fantasievolle kinderen vanaf 11 jaar.
Boek & Jeugd Online

Het duurde eventjes voor ik helemaal in het verhaal zat, maar eens vertrokken kon ik het boek niet meer neerleggen. In amper twee dagen was het volledige boek uitgelezen. Ik vond het fijn dat het verhaal zich in het heden én in Nederland afspeelt. Het is een vlot geschreven boek dat van mij een dikke 10 krijgt!
Libelle, proeflezertje Kathleen


Average customer rating:
 
(1 reviews)  1 Most useful customer reviews (see all reviews):
Lily Wigglesworth
Ik heb het boek watergeheimen gelezen en vond het superspannend. Ik moest er gewoon verder in lezen. Daarom had ik het boest best al snel uit. Het is een echte aanrader, dus mijn advies is. Koop dit boek snel in de winkel voordat het op is!