Home :: Boeken: op serie :: De ziekenboeg :: De buik van Bram

De buik van Bram

 
(0 reviews)  

Auteur: Christine Kliphuis
Illustrator: Helen van Vliet
ISBN: 9789051162738
Prijs: 9,95
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 13,0 x 20,7 cm | aantal pagina's: 32 | leeftijd: vanaf 4 jaar | verschijningsdatum: januari 2013

Over pijn in je buik

Bram draait zich nog eens om. Hij heeft helemaal geen zin om op te staan. Zijn buik doet pijn, zijn hoofd bonst en hij is nog vreselijk moe.
Bram heeft koorts en buikpijn. Als het niet overgaat komt de dokter op bezoek. Bram heeft buikgriep en moet een paar dagen in bed blijven.

Kinderen zien vaak op tegen een bezoek aan de dokter of het ziekenhuis, omdat ze zich geen voorstelling kunnen maken van wat hen te wachten staat. De serie ‘De ziekenboeg’ bereidt ouders en kinderen voor op de behandeling of helpt ze bij de verwerking ervan. De informatieve, vlot geschreven verhalen vertellen vanuit de belevingswereld van een kind over een ziekte, aandoening of medische ingreep. De vele illustraties verhelderen de situaties en maken de gebruikte medische voorwerpen herkenbaar. Achterin staat nuttige informatie voor de ouders.

De buik van Bram beschrijft precies wat er gebeurt als je buikgriep hebt en de dokter je komt onderzoeken.

Kijk ook eens op www.ziekenboeg.com

Recensies

De boekjes uit deze Ziekenboeg reeks zijn een mooi cadeautje voor (de ouders van) een ziek kind, zo kunnen de emoties en situaties makkelijker besproken worden.
Marstyle.nl


Er zijn nog geen recensies.