Home :: Boeken: op leeftijd :: 6-7 jaar :: Tattoo-papa

Tattoo-papa

 
(0 reviews)  

Auteur: Daniel Nesquens
Illustrator: Sergio Mora
ISBN: 9789051162936
Marktprijs: 15,95
save 50%
Prijs: 7,98
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 21,5 x 28,7 cm | aantal pagina's: 56 | leeftijd: vanaf 6 jaar | verschijningsdatum: maart 2013

Bij elke tattoo een verhaal

Thema's: verhalen, papa, fantasie

Prachtig geillustreerd boek vol old school-tatoeages en wilde verhalen!
Papa komt en gaat als de dag en de nacht. Zijn zoon vindt het geweldig wanneer hij er weer is: dan kookt zijn vader bijzondere gerechten en maakt hij volop grappen. Maar het leukst vindt de jongen de fantastische verhalen die hij vertelt aan de hand van zijn tatoeages. Bijvoorbeeld hoe papa hem twee keer het leven heeft gered: toen hij als baby door een hond werd gestolen en toen hij uit het raam van de auto vloog. Die verhalen koestert hij, ook als papa er niet is.

De stijl van papa’s tatoeages heet ‘Old School’ en is vooral bekend bij zeelui. Zo veel wilde avonturen als zij beleefden op zee, zoveel beleeft papa ook. Illustrator Sergio Mora heeft ze prachtig getekend. Om helemaal in de Old School-stijl te blijven heeft hij ook de pagina’s ‘oud’ gemaakt.

Recensies

een fascinerend boek vol onwaarschijnlijk avontuur [...] Met stoere en heel mooie tekeningen.
Tijdschrift Lezen

De tekeningen van de surrealistische Magicomora sluiten naadloos aan bij de freewheelende stijl van de Spaanse Nesquens.
Psychologies Magazine 

Het is een prachtig (voor)leesboek met mooie illustraties voor stoere, fantasierijke, kleine en grote mensen.
Leesfeest.nl

Via de geslaagde symbiose van spannende, avontuurlijke verhalen en Magicomora's fascinerende illustraties schept het duo een opmerkelijk universum, dat het op zijn minst verdient om door een ruim lezerspubliek verkend te worden.
Leeswelp


Kaart 169: Huis
€ 5,00
E-book, Vlucht
€ 3,99
Poef!
€ 9,99
Wat gaan we doen?
€ 10,99
Er zijn nog geen recensies.