Home :: Boeken: op leeftijd :: 6-7 jaar :: Het Zwanenmeer, met cd

Het Zwanenmeer, met cd

Het Zwanenmeer, met cd
 
(0 reviews)  

Auteur: Marko Simsa
Illustrator: Doris Eisenburger
ISBN: 9789051160826
Prijs: 19,95
Inclusief btw laag
Aantal
gewicht: 300,00 gr |  uitvoering: gebonden | formaat: 24,0 x 34,0 cm | aantal pagina's: 48 | leeftijd: vanaf 6 jaar | verschijningsdatum: oktober 2007

Laat je meevoeren door Het Zwanenmeer

Thema’s: ballet, muziek, liefde

Het Zwanenmeer, gecomponeerd door Peter Iljitsj Tsjaikovski, vertelt het verhaal over de liefde tussen prins Siegfried en de zwanenprinses Odette, die betoverd is door de slechte Von Rothbart. Bij het prentenboek zit een cd met daarop de bekende, meeslepende muziek uit het ballet. Door de combinatie van muziek en beeld wordt de klassieke muziek toegankelijk voor jonge kinderen. Voor wie Het Zwanenmeer zelf wil dansen, staat achter in het boek een aantal balletpassen omschreven.

- Inclusief cd met de originele muziek uit Het Zwanenmeer
- Beschrijving van balletpassen

Recensies

Indrukwekkend om te beluisteren en een leuk fantasierijk verhaal om te lezen. Het boek vormt samen met de andere boeken zoals Het zwanenmeer en de Aïda een basis voor waardering van klassieke werken, iets waar een kind later alleen maar blij om zal zijn.
Leestafel

Wat een fijne combinatie, muziek en voorlezen. Het verhaal komt meer tot leven en geeft kinderen die moeite hebben met stilzitten de kans om volledig in het verhaal mee te gaan.
Bloei.info


Grapjes
€ 9,99
Er zijn nog geen recensies.