Home :: Boeken: op categorie :: Informatieve boeken :: Hoe bouw je een motorfiets?

Hoe bouw je een motorfiets?

 
(0 reviews)  

Auteur: Martin Sodomka
Illustrator: Martin Sodomka
ISBN: 9789051164305
Prijs: 15,95
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 22,0 x 22,0 cm | aantal pagina's: 64 | leeftijd: vanaf 9 jaar | verschijningsdatum: juni 2015

Voor stoere techneuten

Thema’s: motoren, techniek, wedstrijd

Ratje Arnout, mus Max en kikker Sam zijn net terug van een reis met hun zelfgemaakte vliegtuig als ze horen dat Lange Jack een motorfiets aan het bouwen is. Dat zien de vrienden als een uitdaging: zij gaan er ook een bouwen! Maar weten ze dan wel hoe dat moet, zul je je misschien afvragen. Jazeker, dat weten ze heel goed. En na hun uitleg weet jij ook hoe een motorfiets werkt en in elkaar zit.

• Doorlopend verhaal om (voor) te lezen, met daarnaast uitgebreide informatie over de werking en onderdelen van een motorfiets
• Met zeer gedetailleerde illustraties

Recensies

Technisch gezien zijn een aantal zaken zeer goed beschreven [...]. De illustraties vond ik prachtig. Ze brachten me terug naar het magische JAWA/motor gevoel van de jaren zestig van de vorige eeuw toen ik als nieuwbakken JAWA-eigenaar dergelijke tekeningen vol overgave bestudeerde.
Jaap Bekkema, technische vraagbaak JAWA-CZ Club Nederland

Je zou bij wijze van spreken met dit boek in de hand zelf een motorfiets kunnen construeren. [...] Uw recensent, zelf op een Jawa 350 afgereden in de lang vervlogen tijden van het proefrijbewijs, weet nu eindelijk echt hoe zijn motor werkte, dankzij een kleine vijftig mooi ‘ouderwets’ strakke kleurtekeningen.
Tzum literair weblog

Een prachtig boek.
Bromfiets

Boeken waarin op begrijpelijke wijze wordt uitgelegd hoe een motorfiets in elkaar zit, zijn met een kaarsje te zoeken. En als er dan eens zo'n boek verschijnt, is het een groot compliment waard dat het er een is van deze kwaliteit. 
Het MotorRijwiel

Leerzaam en leuk [...]! De illustraties zijn erg goed getekend, hierdoor weet de lezer precies hoe bepaalde onderdelen eruit zien. De duidelijke teksten geven goed weer waar bepaalde onderdelen voor zijn en hoe ze werken. 
Nicetips4kids.nl


Er zijn nog geen recensies.