Home :: Boeken: op uitvoering :: Karton :: Mijn bonte beestenboek. Van hommel tot giraf

Mijn bonte beestenboek. Van hommel tot giraf

Mijn bonte beestenboek. Van hommel tot giraf
 
(0 reviews)  

Auteur: Nastja Holtfreter
Illustrator: Nastja Holtfreter
ISBN: 9789051166156
Prijs: 13,50
Inclusief btw laag
Aantal Tijdelijk niet voorrradig
uitvoering: karton | formaat: 23,5 x 31,5 cm | aantal pagina's: 16 | leeftijd: vanaf 2 jaar | verschijningsdatum: juni 2017

Elk dier is uniek

Thema’s: dieren, tegenstellingen

Onze mooie dierenwereld is heel kleurrijk en divers. Er zijn reuzegrote giraffen en heel kleine hommels, knorrende everzwijnen en fluitende marmotten, witte zwanen en zwarte panters.

Welke dieren maken veel geluid en welke hoor je bijna niet? Welke dieren houden van kou en welke wonen liever op een warme plek? Welke dieren hebben allerlei verschillende kleuren en welke maar een? Het is duidelijk: elk dier is uniek.

Een bont, leerzaam en ontzettend leuk kartonboek met meer dan 140 dieren uit de hele wereld. Ook te gebruiken als zoekboek!

Recensies

Stevig bontgekleurd boek met vriendelijk getekende, hrkenbare dieren in grote kleurvlakken. 
NBD Biblion

Op het eerste gezicht lijkt dit dus het zoveelste plaatjesboek met dieren, maar de thema’s geven er net een andere draai aan. Dat de afbeeldingen van de dieren duidelijk, kleurrijk en herkenbaar zijn is een pluspunt. 
Bloei.info

Met een baby, dreumes of peuter is dit echt een heerlijk boek om samen te lezen en bekijken.
Marstyle.nl

Het is een groot formaat kartonboek en wel zo stevig dat peuters zelf ook door het boek kunnen bladeren. Maar als kleuters letters gaan herkennen blijft dit boek ook een aanrader, want naast iedere afbeelding staat met duidelijke letters hoe het dier heet. 
Ineke van Nispen, Libris

Een superleuk kijkboek waar heel veel dieren in staan. 
Nicetips4kids.nl

Je wordt vrolijk van de 7 kijkplaten in dit boek,  én het kan de aanleiding zijn voor een aantal zoek, raad en geluidspelletjes met je kleintje.
Wonderlandbyaliceblog

Het leuke aan dit boek is dat je kind niet alleen de dieren leert te herkennen en te benoemen, maar ook spelenderwijs andere begrippen oefent. Zoals o.a. groot – klein, zwart – wit, kou – warmte, oud – jong, hard – zacht, de kleuren en wat is bont?
Peuterkleuterboekenland


Er zijn nog geen recensies.