Home :: Boeken: op categorie :: Prentenboeken :: Vera is aan vakantie toe, groot voorleesboek

Vera is aan vakantie toe, groot voorleesboek

Vera is aan vakantie toe, groot voorleesboek
 
(0 reviews)  

Auteur: Marjolein Bastin
Illustrator: Marjolein Bastin
ISBN: 9789051165869
Prijs: 19,95
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 21,5 x 28,7 cm | aantal pagina's: 82 | leeftijd: vanaf 4 jaar | verschijningsdatum: juli 2017

Vakantieplannen maken Thema’s: vakantie, reizen Vera zit op de bank. Nou nee, eigenlijk hangt ze op de bank. Vandaag is de kamer helemaal niet netjes. Het is eerlijk gezegd zelfs een grote bende! Al snel begrijpen haar vriendjes wat er aan de hand is: Vera is toe aan vakantie. Maar waar gaan ze naartoe, wat moet er mee en hoe vinden ze een geschikt vakantieverblijf?  Op weg naar hun bestemming maken Vera en haar vriendjes al van alles mee. Ja, de reis is minstens zo leuk als de vakantie zelf! Een lekker dik voorleesboek met 36 verhalen waarvan je meteen zin krijgt in vakantie

Recensies

Dit rijk geïllustreerde prentenboek is een juweeltje, dat in geen enkele prentenboekverzameling zou mogen ontbreken.
Indeboekenkast

De prenten zijn het bekijken waard en zorgen ervoor dat je de reis van Vera en haar vrienden echt voor je ziet! Een boek om keer op keer van te genieten, of er nu wel of geen vakantie voor de deur staat!
Wijtestenhet.nl

Geschreven met humor en veel dialoog, lenen [de 36 verhalen]  zich heel goed om voor te lezen. De vele, kleurrijke, zeer gedetailleerde tekeningen van deze bekende illustratrice ogen vriendelijk. Sfeervol, educatief voorleesboek, met veel aandacht voor de natuur. 
NBD Biblion

De illustraties zijn prachtig en de belevenissen en speelse manier om de kinderen flora en fauna kennis bij te brengen is perfect.
Mamascrapelle.nl


Er zijn nog geen recensies.