Home :: Boeken: op leeftijd :: 4-5 jaar :: Wat groeit er in mama’s buik?

Wat groeit er in mama’s buik?

Wat groeit er in mama’s buik?
 
(0 reviews)  

Auteur: Anna Herzog
Illustrator: Joëlle Tourlonias
ISBN: 9789051166415
Prijs: 14,95
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 23 x 30 cm | aantal pagina's: 40 | leeftijd: vanaf 5 jaar | verschijningsdatum: februari 2018

Heldere uitleg voor kleuters over gezinsuitbreiding

Thema’s: conceptie, zwangerschap en geboorte

De moeder van Daan en Eva heeft een baby in haar buik. Dat is heel spannend! Eva en Daan hebben natuurlijk veel vragen. Hoe is die baby in mama’s buik gekomen? Als mama eet, komt het eten dan boven op de baby terecht? Wat is het verschil tussen een jongen en een meisje? De antwoorden worden met openhartige teksten en sfeervolle illustraties verduidelijkt. Door de informatie wordt de tweeling nauw betrokken bij de geboorte van de baby; ze kunnen bijna niet wachten tot hij of zij er is…

- Kindvriendelijke teksten die het thema behoedzaam benaderen.
- Heldere uitleg in woord en beeld voor kleuters over gezinsuitbreiding.
- Samen met dokters ontwikkeld.

Een prachtig, vertederend en informatief boek voor het hele gezin!

Recensies

Het verhaal met de mooie illustraties en duidelijke tekeningen geeft goede uitleg over alles wat er rondom een zwangerschap en geboorte kan spelen. Heel kindvriendelijk geschreven.
Ineke van Nispen, Libris

De aandoenlijke illustraties van Joëlle Tourlonias zijn een lust voor het oog. Een openhartig boek dat geen blad voor de mond neemt. 
Indeboekenkast.wordpress.com

Een tof boek om te gebruiken bij de voorbereiding van jouw zoon of dochter. Met heel veel mooie, eerlijke illustraties, zonder in details te treden. Absoluut een aanrader!
Oudersenzo.nl

Eigenlijk wordt zo’n beetje elk onderwerp dat kinderen kunnen begrijpen besproken, uiteraard op een speelse manier. Een echte aanrader dus!
Thuisleven.com

Een prima voorlees- en kijkboek in ruim A4-formaat voor gezinnen waarin een baby verwacht wordt.
NBD Biblion

Bijna alles wat mijn nieuwsgierige kleuter wilde weten over zwangerschap, voortplanting en geboorte staat in dit boek. De tekeningen [...] zijn lief, aansprekend en duidelijk. 
Bloei.info


Er zijn nog geen recensies.