Home :: Illustratoren :: Connie Snoek

Connie Snoek

Connie Snoek

Connie Snoek wist al op jonge leeftijd dat ze iets met haar creatieve talent wilde doen. Ze wilde graag studeren aan de kunstacademie, maar het werd uiteindelijk toch de toneelschool. Ze was werkzaam als theatermaakster en heeft daarin verschillende taken verricht: ze had haar eigen kindertheatergezelschap, ze ontwierp de decors, de kleding en de poppen en ze bedacht verhalen.

In 2009 begon Connie met illustreren. Ze gebruikt voor haar werk acryl gecombineerd met alkyd, inkt en potlood. In haar natuurrijke woonomgeving in Nederhemert vindt ze inspiratie voor haar tekeningen. Daarnaast is Azië een grote inspiratiebron voor haar illustraties. Ze heeft dan ook een aantal jaar in Nepal en India gewerkt als wandelgids in de Himalaya en ze heeft veel in Azië gereisd.

Het eerste prentenboek dat Connie illustreerde voor De Vier Windstreken is Kaila de Leeuwentemmer. Meer informatie over Connie kun je vinden op www.conniesnoekillustrator.nl.

Titels & producten

Kaila de leeuwentemmer, e-book
Kaila woont in het circus en droomt van haar eigen show als leeuwentemmer. Maar volgens een jongen uit haar klas kunnen meisjes geen leeuwen temmen. Kaila is vastbesloten om het tegendeel te...
Lees meer...