Home :: Illustratoren :: Barbara de Wolf

Barbara de Wolf

Barbara de Wolf

Barbara de Wolf (1970) is ooit begonnen met het ontwerpen van kaarten, maar haar droom was altijd al het maken van prentenboeken en het illustreren van verhalen. Inmiddels werkt ze al bijna 20 jaar als illustrator en heeft ze tientallen boeken op haar naam staan, die in binnen- en buitenland zijn verschenen.
Barbara werkt heel graag aan grappige dingen in haar studio, humor is heel belangrijk in haar werk. Ze houdt ervan haar illustraties te maken door het knippen en plakken van allerlei verschillende materialen. Soms bedenkt ze daarbij haar eigen verhalen, maar een mooi verhaal van een ander illustreren vindt ze net zo fijn.

Voor De Vier Windstreken werkten Tamara Bos en Barbara de Wolf samen aan het prentenboek De kale boom

Titels & producten

Tijger
Honden en hun baasjes hebben vaak een heel hechte band. Dat is in ieder geval zeker zo in Tijger. De ik-persoon is dol op honden, maar ze is er soms ook een beetje bang van. Dat is gelukkig niet...
Lees meer...
De kale boom, e-book
Het wordt voorjaar in het bos. Er spelen jonge dieren aan de waterkant en aan de takken van de bomen groeien langzaam weer knisperend groene blaadjes. Behalve aan die van Beuk. 
Lees meer...