Home :: Auteurs :: Nurlaila Karim

Nurlaila Karim

Nurlaila Karim

Nurlaila Karim begon haar carrière in het Haagse rockcircuit, maar belandde uiteindelijk in de musicalwereld. Haar eerste rol was in Miss Saigon. Daarna speelde ze hoofdrollen in hitmusicals als Fame, Rent, The Wiz en Les Misérables. Voor haar rol in Rent won Nurlaila de prestigieuze Musical Award voor de beste vrouwelijke hoofdrol. In 2009 maakte ze twee dancenummers. Momenteel geeft Nurlaila les aan de Popacademie, treedt ze door het hele land op en zet ze zich actief in voor het Medical Knowledge Institute en het Wereld Natuur Fonds. Daarnaast schrijft ze kinderverhalen en werkt ze aan een nieuw album en een eigen theatertoer.

Een wereld vol liedjes is een prentenboek met cd, met de mooiste kinderliedjes van over de hele wereld. Nurlaila vertaalde de liedjes naar het Nederlands en zong ze in. De illustraties zijn gemaakt door Loretta de Groot. Meer informatie over Nurlaila is te vinden op www.nurlailakarim.nl.

Titels & producten

Een wereld vol liedjes, met cd
Zingend voor haar drie kinderen kwam musicalster Nurlaila Karim op het idee voor het maken van een cd met liedjes uit alle windstreken. De mooiste kinderliedjes uit onder andere Suriname,...
Lees meer...