Home :: Werk insturen

Werk insturen

Manuscript insturen
Als je een manuscript geschreven hebt dat je graag wilt laten uitgeven, stuur dan een kopie van je werk naar de uitgeverij. Gaat het om een jeugdboek, stuur dan ook een synopsis met uitgebreide uiteenzetting van de climax mee. Als je dit niet meestuurt, zullen wij er per mail om vragen.
De uitgever en de redactie zullen beoordelen of het bij De Vier Windstreken past en geschikt is voor uitgave binnen ons fonds. Je mag je manuscript ook mailen naar nathalie@vierwindstreken.com.
 
Reactie 
Je kunt binnen ongeveer vier maanden een publicatiebeslissing van ons verwachten. We zullen geen beoordeling geven, omdat het niet aan ons is om te beoordelen of een manuscript wel of niet gepubliceerd zou mogen worden. Het kan namelijk heel goed zijn dat wij besluiten een bepaald werk niet uit te geven, maar dat het wel binnen het fonds van een andere uitgeverij past.
 
Illustraties insturen
Als je graag als freelance illustrator voor De Vier Windstreken wilt werken, stuur dan per post of per e-mail je portfolio op. Naar aanleiding hiervan bekijken wij of jouw techniek en talent geschikt is voor een uitgave. Als dat zo is, nemen we contact met je op. Is er niet direct een uitgave waarbij jouw stijl van illustreren aansluit, dan nemen we je op in ons bestand van illustratoren en nemen we eventueel op een later moment contact met je op.
 
Adres
De Vier Windstreken    
T.a.v. de redactie
Ampèrelaan 3
2289 CD Rijswijk
 
Als je het manuscript of portfolio retour wilt ontvangen, stuur dan retourporto mee. Vermeld duidelijk een afzender.
 
Stuur geen originele illustraties of manuscripten. Wij kunnen niet garanderen dat deze ongeschonden met de post terugkomen.
 
Mocht je nog vragen hebben, mail ons dan via nathalie@vierwindstreken.com.