Home :: Boeken: op uitvoering :: E-books :: Mols hoop, e-book

Mols hoop, e-book

 
(0 reviews)  

Auteur: Kristina van Remoortel
Illustrator: Helen van Vliet
ISBN: 9789051164831
Prijs: 5,99
Inclusief btw laag
Aantal 1 (dit product is te downloaden)
uitvoering: e-book | aantal pagina's: 32 | leeftijd: vanaf 4 jaar | verschijningsdatum: oktober 2015 | de link om het boek (eenmalig) te downloaden ontvang je binnen 2 werkdagen na betaling

Afscheid nemen op je eigen manier

Thema's: rouwverwerking, missen

Soms lijkt het alsof anderen minder verdriet hebben na het verlies van een dierbare. Dat denkt Hond tenminste. Maar ze uiten zich gewoon anders: Kip legt geen eieren meer, Paard ploegt zwijgend door de modder, Beer en Big zoeken afleiding en hebben pret in de modder. Als Hond goed kijkt en luistert ziet hij aan alle dieren op de boerderij dat ze Boer missen, net als hij.

De illustraties van Helen van Vliet maken het verdriet van de dieren bijna voelbaar. Kristina Van Remoortel verzacht het een beetje met haar poëtische tekst. Zo wordt dit onderwerp gemakkelijker bespreekbaar, ook voor jonge kinderen.

Recensies

Een boek met mooie, sfeervolle tekeningen die zeker uitnodigen tot een gesprek.
Attent

Niet alleen mooi opgeschreven door deze Vlaamse schrijfster, het boek staat ook vol schitterende tekeningen. Een echte aanwinst.
Antenne

Prachtig zoals bij alle dieren het verdriet van hun snuiten is af te lezen.  
Libris 

Prachtige, sprekende illustraties met schitterend kleurgebruik in combinatie met een pakkend verhaal zullen kinderen (en volwassenen) zeker aanspreken.
The Book Girl

En dan tref je opeens een boek waarvan je had gewild dat het er was toen jouw kinderen klein waren.
Stichting TrösT

Een mooi boekje over afscheid en verlies dat duidelijk laat zien dat iedereen op zijn eigen manier verdriet heeft en rouwt.
Peuteren.nl

Een mooi prentenboek wanneer je met je kind wilt praten over verlies en alle verschillende emoties die hier bij komen kijken.
Opvoedadvies.nl


Nina en de baby
€ 7,50
Er zijn nog geen recensies.