Home :: Boeken: op categorie :: Leesboeken :: Het raadsel van de papegaaien, e-book

Het raadsel van de papegaaien, e-book

Het raadsel van de papegaaien, e-book
 
(0 reviews)  

Auteur: Renate Mamber
Illustrator: Rachelle Meyer
ISBN: 9789051166040
Prijs: 6,99
Inclusief btw laag
Aantal 1 (dit product is te downloaden)
uitvoering: gebonden | formaat: 15,0 x 21,5 cm | aantal pagina's: 167 | leeftijd: vanaf 10 jaar | verschijningsdatum: maart 2018

Een grap met grote gevolgen

Thema’s: schatzoeken, piraten, geschiedenis

Sebastiaan heeft een schat gestolen. Nou vooruit, hij heeft hem gevonden. En toen bedacht hij dat het grappig zou zijn om daarmee drie beruchte piraten te pesten. Maar de schat blijkt het begin van een mysterie met pratende papegaaien, een dronken dwaas, een hebzuchtige tante en een raar meisje. Sebastiaan denkt het mysterie wel te kunnen ontrafelen, want iedereen ziet hem toch altijd over het hoofd. Ja toch? 

Het raadsel van de papegaaien is een kleurrijk avonturenverhaal. Het speelt zich af in Port Royal, Jamaica, toen het daar nog vol zat met piraten en ander gespuis.

Recensies

Spannend zeeroversverhaal [...]. De beeldende schrijfstijl met gevoel voor humor en relativering geeft identificatiemogelijkheden.
NBD Biblion

Een prachtig boek dat je vanaf de eerste bladzijde al in de greep houdt.  Met prachtige kleurenillustraties.
Ineke van Nispen, Libris

Ik vind het een verrassend goed debuut. Het boek is niet alleen vlot geschreven, het verhaal is ook spannend, mysterieus en zo hier en daar erg grappig.
Boekenbijlage.nl

Het raadsel van de papegaaien is een spannend goed geschreven avonturenboek. Renate Mamber is een schrijfster om in de gaten te houden. 
Kinderboekenpraatjes.nl

Door het hele boek heen hangt een spannende, maar vooral mysterieuze sfeer, waardoor je als lezer geboeid blijft en niets anders wil dan ontdekken hoe het precies zit.
Wijtestenhet.nl

De sfeer van het boek is lange tijd mysterieus. Dat wekt op een knappe manier nieuwsgierigheid op. Het raadsel van de papegaaien is daarom een heerlijk boek, ook om voor te lezen.
Devlaardinger.nl


Krypto. Ingevroren
€ 15,99
Er zijn nog geen recensies.