Home :: Boeken: op categorie :: Leesboeken :: Feline en de kermispony’s

Feline en de kermispony’s

Feline en de kermispony’s
 
(1 reviews)  

Auteur: Antje Szillat
Illustrator: Angela Glökler
ISBN: 9789051167443
Prijs: 14,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 15,0 x 21,5 cm | aantal pagina's: 136 | leeftijd: vanaf 8 jaar | verschijningsdatum: juli 2019

Feline redt pony’s

Thema’s: magie, dierenarts, vriendschap, redden

Wat doet die vreemde paardentrailer zomaar ineens op het erf van de Klavervierhoeve? En hoe is die bange, magere pony, die bijna niet meer op zijn benen kan staan, daarin terechtgekomen?

Kater Paolo vertelt Feline dat de pony Vlekje heet, en dat hij hier gedumpt is door zijn eigenaar. Feline is woedend en verdrietig tegelijk. En als ze niet veel later nog meer pony’s ontdekt die dringend hulp nodig hebben, besluit ze samen met haar vriend Tim in actie te komen. Maar ook Paolo draagt zijn steentje bij!

Feline en de kermispony’s is een hartverwarmend en vrolijk verhaal met een snufje magie!

Recensies

Kinderen van een jaar of tien die van spannende dierenboeken houden, zullen dit een leuk boek vinden. Er staan vele vrolijke illustraties in.
Indeboekenkast.com

Vlot leesbaar verhaal voor paarden- en dierenliefhebbers. Met originele, magische insteek omdat de kat van Feline met haar kan communiceren zonder dat iemand dat weet.
NBD Biblion


Krypto. De orkaan
€ 15,99
Average customer rating:
 
(1 reviews)  1 Most useful customer reviews (see all reviews):
Willemijn
Dec 2, 2018
Feline en de bijzondere ontmoeting had ik willen lezen toen ik jong was! Ik denk dat ik super fan had geweest van Feline. Feline is verhuisd naar de Klavervierhoeve, een oude boerderij waar de vorige dierenarts woonde. De tuin is enorm en in de tuin komt Feline een enorme kater tegen: Paolo. Paolo wil graag vrienden worden met Feline, maar die schrikt eerst van hem. Uiteindelijk worden ze de beste vrienden en helpt Paolo Feline met de dieren. Paolo is een grappige kater die vergeten is hoe oud hij ook al weer is.

Feline komt op het eerste gezicht onzeker over, maar stapt over haar onzekerheden heen. Eerst wil ze niks weten van Paolo, maar later worden ze beste vrienden. Feline wil haar ouders graag helpen met de verhuizing. Ik heb begrepen dat dit een serie is in het Duits en dat er dus nog meer delen zijn. Ik hoop dat ze snel vertaald worden, want ik wil graag meer weten over Feline!

Het leukste was dat er natuurlijk ook een cavia in het verhaal zat, ik ben dol op cavia's! Feline voelt als een vriendin en de illustraties maken het verhaal af.