Home :: Boeken: op leeftijd :: 4-5 jaar :: Eigenwijze Tobias, e-book

Eigenwijze Tobias, e-book

Eigenwijze Tobias, e-book
 
(0 reviews)  

Auteur: Ruud Bruijn
Illustrator: Ruud Bruijn
ISBN: 9789051166071
Prijs: 15,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: e-book | aantal pagina's: 32 | leeftijd: vanaf 4 jaar | verschijningsdatum: april 2020 | Wanneer u betaald heeft ontvangt u een bevestigingsmail. Daarin vindt u nog niet de link om het bestand te downloaden. Dat mailen wij u persoonlijk (en binnen twee werkdagen) toe.

Tobias zoekt een nieuwe mama

Thema’s: opruimen, zoektocht

Eigenwijze Tobias schept met veel plezier de zandbak leeg. Maar hij heeft geen zin om het terug te scheppen als zijn moeder hem dat vraagt. Omdat Tobias ook geen zin heeft in een mopperende moeder besluit hij op zoek te gaan naar een nieuwe. Maar er een vinden is helemaal niet zo makkelijk. Of toch wel?

Recensies

Eigenwijze Tobias is een zeer vermakelijk prentenboek. Waarin de herkenbare driften van een opstandige kleuter op humoristische wijze in beeld is gebracht. 
Indeboekenkast.wordpress.com

De meekijkende peuter of kleuter heeft heel veel te zien en zal zeker genieten van de gedetailleerde tekeningen met tientallen varkens in een Engels aandoend landschap.
Boekenbijlage.nl

Wat een prachtige platen, werkelijk waar. Tot in de puntjes verzorgd, mooie details op de achtergrond en je kunt er echt veel uit halen qua emoties.
Leesleeslees.nl
 

Het verhaal hierbij is met humor geschreven en elke keer weer is de conclusie dat niemand een eigenwijs, vies, brutaal kind wil. Deze herhaling valt bij kleuters altijd in de smaak.
Jufanke.nl

Mooi en herkenbaar verhaal over kinderen en hun ouders die het niet altijd met elkaar eens zijn. De sfeervolle prenten brengen het verhaal op levendige én soms vertederende wijze in beeld.
Wijtestenhet.nl

Een klassiek thema weer helemaal in een nieuw jasje. Oh wat zijn die illustraties mooi. Je kijk je ogen uit op de prachtige platen. 
Ineke van Nispen, Libris

Het boek is niet alleen heel herkenbaar, maar heeft ook prachtige illustraties met heel veel details.
Maudgeniet.nl


Er zijn nog geen recensies.