Home :: Boeken: op leeftijd :: 4-5 jaar :: Ella en Bas bouwen een stad, e-book

Ella en Bas bouwen een stad, e-book

Ella en Bas bouwen een stad, e-book
 
(0 reviews)  

Auteur: Åshild Kanstad Johnsen
Illustrator: Åshild Kanstad Johnsen
ISBN: 9789051166125
Prijs: 5,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: e-book | aantal pagina's: 40 | leeftijd: vanaf 4 jaar | verschijningsdatum: mei 2020 | de link om het boek (eenmalig) te downloaden ontvang je binnen 2 werkdagen na betaling

Geen woorden, maar daden

Thema’s: fantasie, in jezelf geloven, stad

Ella is verhuisd naar de stad waar Bas al heel lang woont. Allebei vinden ze de stad maar grijs, en vol, en recht, en vooral SAAI! En waarom zou het er zo uit moeten zien? Er zijn toch miljoenen kleuren en biljoenen vormen? 

Ella en Bas besluiten een stad te ontwerpen zoals zij die graag zien, met veel bochten, geheime bergplaatsen en mooie pleinen. Van gebruiksvoorwerpen maken ze vervolgens een schaalmodel dat ze laten zien aan de medewerkers van de gemeente. Die kunnen toch geen nee zeggen tegen de uitvoering van hun prachtige ontwerp?

Een hoopvol verhaal dat de fantasie van jong en oud zal prikkelen: hoe ziet de ideale stad eruit?

Recensies

Apart, sprankelend, origineel en vindingrijk verhaal.
Leestafel.info

Een wervelend prentenboek over twee ondernemende kinderen die de volwassenen en de wereld om hen heen wakker willen schudden en ze uitdagen beter om zich heen te kijken.
Kinderboekwinkel De Giraf

Door de tekeningen kun je goed zien hoe ze een stad bouwen die echt leuk is en vol kleur. Met spullen erin verwerkt die we elke dag gebruiken. Heerlijk de fantasie die werkelijkheid kan worden in zo’n mooi boek!
Wijtestenhet.nl


WerkLust, e-book
€ 5,99
Er zijn nog geen recensies.