Home :: Boeken: op categorie :: Leesboeken :: De Nachtmerriewinkel en het akelige jeukpoeder

De Nachtmerriewinkel en het akelige jeukpoeder

De Nachtmerriewinkel en het akelige jeukpoeder
 
(0 reviews)  

Auteur: Magdalena Hai
Illustrator: Teemu Juhani
ISBN: 9789051167849
Prijs: 12,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 15 x 21,5 cm | aantal pagina's: 64 | leeftijd: voorlezen vanaf 6 jaar, zelf lezen vanaf 7 jaar | verschijningsdatum: juni 2020

Winkelhulp gezocht!

Eerste leesboek NA avi

Thema’s: griezels, helpen 

Hulp gevraagd!

De nieuwe, griezelig grappige serie 'De nachtmerriewinkel' gaat over de bijdehante Nina, die winkelhulp wordt in een bizar winkeltje.

Als je 9 jaar oud bent en je hebt geen fiets – maar je wilt er hééél graag eentje – hoe ver zou je dan gaan om er een te krijgen? Zou je een baantje aannemen in een nachtmerriewinkel? Want dat is precies wat de bijdehante Nina doet!

Het is een smoezelig, raar winkeltje, met een baas en collega’s die zelfs nog vreemder zijn! De eigenaar, meneer Spoek, heeft bijvoorbeeld een enorme walrussnor en verdwaalt vaak in zijn eigen winkel. Of winkelgeest Pieter, die lang geleden stierf bij een ongeluk dat veroorzaakt werd door een scheetgrapje en een paar vissticks. Dan is er nog de superslimme winkelmascotte Okkie Topus, die zijn slijmerige tentakels altijd in andermans zaken steekt. En het soort spullen dat ze verkopen… Ingeblikte duisternis, bazige bezems en elfenkeutels!

Dit is deel 1 uit de serie 'De nachtmerriewinkel'.

Recensies

In korte zinnen en met veel dialoog wordt een eenvoudig avontuur verteld. De bladspiegel is zeer ruim en het boek is rijk geïllustreerd met lekker griezelige kleurentekeningen.
NBD Biblion

Geschikt voor kinderen die niet heel erg van lezen houden doordat het een dun boek is, met niet al te veel tekst en grote illustraties.
Kinderboekenjuf.nl

De illustraties van Juhani zijn mysterieus, spannend en grappig. Er zijn veel kleine details te vinden, zoals oogjes, grappige aanplakbriefjes en ijsconamen, verborgen spookjes en schedels.
Bangersisters.nl

De boekjes lezen heel lekker door de grote letters en de illustraties maken er een vrolijke boel van. Heerlijk voor lezers die een beetje klaar zijn met AVI-boekjes.
Rubén Rodriguez da Silva


Kaart 169: Huis
€ 5,00
Sepia
€ 7,50
Er zijn nog geen recensies.