Home :: Boeken: op leeftijd :: 4-5 jaar :: De koning van de jungle

De koning van de jungle

De koning van de jungle
 
(0 reviews)  

Auteur: Monique Berndes
Illustrator: Iris van Hassel
ISBN: 9789051168242
Prijs: 14,95
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 21,5 x 21,5 cm | aantal pagina's: 32 | leeftijd: vanaf 4 jaar | verschijningsdatum: september 2020

Het grootst, sterkst, engst?

Thema’s: jungledieren, de beste zijn

Muis wil graag weten waarom  Leeuw de koning van de jungle is. “Omdat ik zo hard kan brullen,”  zegt Leeuw, “WROAH!!” Maar dan laat Gorilla zijn brul ook horen.  En die klinkt veel harder...

Leeuw noemt nog veel meer redenen op,  maar Olifant, Krokodil en Papegaai  bewijzen meteen dat hij ongelijk heeft. Is Leeuw dan toch niet de koning van de jungle?

Winnaar van de Pixi Award 2019
Wist je dat dit boek een echte winnaar is? Iris van Hassel won de Pixi Award 2019. Daarom verscheen er een geweldig Pixi-boekje met haar illustraties. Dat boekje vind je hier. En omdat we de tekeningen zo mooi vonden, maakten we er ook een prentenboek op normaal formaat van! En dat boek bekijk jij nu.

Expositie
Van 30 september 2020 t/m 17 januari 2021 bewonder je de illustraties van de finalisten en winnaar van de Pixi-Award in een bijzondere expositie in de Centrale Bibliotheek Den Haag. Lees er alles over!

Recensies

Dit is nu echt een kinderboek dat je met een brede glimlach voorleest. Je kunt er ook heerlijk stemmetjes bij opzetten en lekker met de dieren meebrullen, griezelen of lachen.
Leestafel

'De koning van de jungle' heeft de kinderen geboeid, van begin tot het eind!
Juf Els


Eet@date
€ 7,95
Kaart 169: Huis
€ 5,00
Er zijn nog geen recensies.