Wij

 
(0 reviews)  

Auteur: Nastja Holtfreter
Illustrator: Nastja Holtfreter
ISBN: 9789051168099
Prijs: 11,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 16 x 16 | aantal pagina's: 14 | leeftijd: vanaf 3 jaar | verschijningsdatum: september 2020

Ik, jij, wij

Thema’s: samenwerken, persoonlijke voornaamwoorden

Die appel ziet er lekker uit!
Wie kan hem pakken?
IK, JIJ, HIJ, ZIJ, JULLIE?
of
WIJ
SAMEN?

Recensies

Herkenbaar verhaal voor peuters met vrolijke retro-illustraties, bomvol met persoonlijk voornaamwoorden. Wij vinden het leuk!
Meester Mokka

De manier van illustreren is gestileerd en kleurrijk; de afbeeldingen bevatten beeldgrapjes die de aantrekkelijkheid nog eens vergroten, naast de aanwezigheid van kinderen met verschillende huidskleuren, wat het boekje een inclusief karakter geeft. Met zorg uitgevoerd kartonboekje, dat een duidelijk, educatief karakter heeft.
NBD Biblion

Heldere kleurrijke illustraties. De afbeeldingen zijn simpel getekend en daardoor extra aantrekkelijk voor jonge kinderen.
Indeboekenkast.com

Dit is nu echt een kartonboek waar op een heel aantrekkelijke manier de begrippen Ik, jij, hij, zij, jullie en wij worden uitgelegd.
Ineke van Nispen, Libris

De zinnen zijn goed te volgen en geven een duidelijk voorbeeld van de persoonlijke voornaamwoorden waar het in dit boek om draait. Leuk om zo een eerste keer kennis te maken met deze woorden en ze spelenderwijs te leren gebruiken in een zin.
Deleesclubvanalles.nl


Het kleurenmonster
€ 16,99
Er zijn nog geen recensies.