Home :: Boeken: op serie :: Kleine IJsbeer :: Kleine IJsbeer en de pandaberen, boek 12

Kleine IJsbeer en de pandaberen, boek 12

Kleine IJsbeer en de pandaberen, boek 12
 
(0 reviews)  

Auteur: Hans de Beer
Illustrator: Hans de Beer
ISBN: 9789051167955
Prijs: 15,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 22,0 x 26,5 cm | aantal pagina's: 32 | leeftijd: vanaf 4 jaar | verschijningsdatum: februari 2021

Kleine IJsbeer ontmoet panda’s

Thema’s: pandaberen, Chinese muur, vriendschap, milieu

Er ligt een enorm cruiseschip in de baai. Lars is nieuwsgierig en neemt binnen een kijkje, maar dan sluit ineens de klep.
Ze vertrekken! En Lars gaat mee...

Bij de eerstvolgende tussenstop helpen lieve scheepsmuizen Lars ongezien van boord en wijzen hem welke kant hij op moet lopen. Maar als hij in een dicht stengelwoud komt, weet hij niet meer wat hij moet doen. Kunnen die witte bamboe-beren met zwarte vlekken hem misschien helpen?

Recensies

Dit boek heeft alles wat een goed prentenboek dient te hebben: een ontroerend verhaal met een leuke tekst en wondermooie illustraties! 
Karina Leduc

Hans de Beer heeft er weer een fraai werkstuk van gemaakt. Het kleine beertje zelf is al aantrekkelijk en aandoenlijk om te zien, maar ook alle prachtige details die De Beer in de tekeningen verwerkt zijn een lust voor het oog. 
Leestafel 

De zachte getinte, liefdevolle aquarellen die warmte uitstralen geven de sfeer van het verhaal goed weer. De illustraties die een gehele pagina beslaan laten veel details zien en heel mooi is de verhouding tussen de kleine Lars en de enorme bamboestaken in het bos.
Friesch Dagblad 

De sfeervolle, zachtgetinte aquarellen vertellen het verhaal waarbij tekst en beeld organisch op elkaar aansluiten.
NBD Biblion

De prentenboeken van kleine ijsbeer zijn eigenlijk altijd een genot om te bekijken. Dit boek is daar echt weer een voorbeeld van.
Ineke van Nispen, Libris

Wij zijn dol op Lars de kleine ijsbeer. Ik vind het bijzonder hoe onderwerpen zoals klimaatverandering besproken worden, zonder dat hier de aandacht op ligt. 
Clairesmission.com 

 

 


Er zijn nog geen recensies.