Home :: Boeken: op categorie :: Prentenboeken :: Mia en de therapiehond

Mia en de therapiehond

Mia en de therapiehond
 
(0 reviews)  

Auteur: Lisa Papp
Illustrator: Lisa Papp
ISBN: 9789051168440
Prijs: 15,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 24,6 x 28,7 cm | aantal pagina's: 40 | leeftijd: vanaf 4 jaar | verschijningsdatum: juni 2021

Ook honden hebben werk!

Thema’s: hulphonden, vriendschap, therapie

Mia’s hondje Sam mag proberen therapiehond te worden. Samen oefenen ze druk voor zijn examens. Als ze in het verzorgingshuis komen om een examen af te leggen, zien ze in een hoek een man zitten die nooit lacht. Zal het Sam en Mia lukken om een glimlach op zijn gezicht te toveren? En lukt het Sam om therapiehond te worden?

Een vertederend verhaal over een meisje met haar lieve hond.

Bekijk hier de boektrailer van: Mia en de therapiehond

Recensies

Lisa W. Papp maakte voor dit boek wederom prachtige realistisch ogende illustraties. Alleen al om deze reden is deze serie boekjes rondom Mia en haar honden een dikke aanrader.
Indeboekenkast.com

De afbeeldingen zijn ontzettend vriendelijk en aansprekend. Ze zijn vrij realistisch maar toch fantasievol.
Leestafel

Zowel in de tekst als in de illustraties voel je een hele liefdevolle en hartverwarmende sfeer, deze combinatie zorgt ook regelmatig voor een: AWH!
HeavenLeighBooks

Prachtig prentenboek met een vertederend verhaal waarbij het woord 'therapiehond' waarschijnlijk nog wel wat extra uitleg behoefd.
NBD Biblion

De vriendelijke illustraties in het verhaal zijn in zachte kleuren en spreken kinderen aan. Mia en de therapiehond is leuk én leerzaam voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar oud.
StoerLeesVoer


Er zijn nog geen recensies.