Home :: Boeken: op uitvoering :: Karton :: Uitschuifboek, Welk dier woont hier?

Uitschuifboek, Welk dier woont hier?

Uitschuifboek, Welk dier woont hier?
 
(0 reviews)  

Auteur: Magda Garguláková
Illustrator: Marie Urbánková
ISBN: 9789051168693
Prijs: 13,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 18 x 18 cm | aantal pagina's: 12 | leeftijd: vanaf 3 jaar | verschijningsdatum: juli 2021

Dierenboek met uittrekpagina’s

Thema’s: dieren, natuur

Hou jij van dieren? Wie niet!

Maar weet jij welke dieren door de jungle sluipen en welke in het bos leven? En welk dier kun je tegenkomen in een vijver: een walvis of een zwaan? Wie woont er op de boerderij: een jaguar of een haan?

Weet je het niet zeker? Geen zorgen. Met dit boek ontdek je snel het goede antwoord!

Iedere spread bevat aan de ene kant telkens een andere natuurlijke omgeving: jungle, savanne, vijver, bos, zee en boerderij. Aan de andere kant zie je drie dieren en de vraag of zij ook op die plek leven. Niet alle antwoorden zijn goed! Zodra je de pagina uittrekt, zie je aan een lachend gezichtje onder sommige dieren welke en hoeveel antwoorden goed zijn. Op de uitgetrokken pagina zie je daarna nog meer dieren die op die plek leven.

Bekijk hier een video van dit boek, en zie hoe het quiz-element werkt!

Recensies

Een ontzettend leuk concept waardoor de kleintjes spelenderwijs leren welke dieren waar thuis horen.
Boekenfreaks 

Een leuk en leerzaam boekje voor kinderen vanaf drie jaar. Schuif en ontdek: welk dier woont hier? Met stevige bladzijden en leuke afbeeldingen. 
StoerLeesVoer

Een stevig uitgevoerd, mooi vormgegeven en origineel boek waarvan kinderen veel diersoorten kunnen leren kennen. De collageachtige tekeningen zijn in mooie, warme kleuren uitgevoerd; ze zijn origineel en enigszins karikaturaal.
NBD Biblion

 


Er zijn nog geen recensies.