Home :: Boeken: op categorie :: Leesboeken :: Maanlichtdraak en Monsterschrik

Maanlichtdraak en Monsterschrik

Maanlichtdraak en Monsterschrik
 
(0 reviews)  

Auteur: Cornelia Funke
Illustrator: Daniela Kohl
ISBN: 9789051168501
Prijs: 14,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 21,5 x 28,7 cm | aantal pagina's: 132 | leeftijd: vanaf 7 jaar | verschijningsdatum: september 2021

Graphic novel van Cornelia Funke voor minder goede lezers

Thema’s: fantasie, draken, monsters, buitenaardse wezens, nachtavontuur

Op een maanverlichte nacht springt er plotseling een kleine draak uit Flips boek. Hij is op de vlucht voor een ridder. Maar op het moment dat Flip de arme draak te hulp schiet, krimpt hij zelf! Aah! Hoe vecht je tegen een GEMENE RIDDER als je maar duimformaat bent?

Deze en drie andere spannende, humoristische verhalen over MONSTERS EN VERRE PLANETEN laten zien dat vriendschap en moed veel belangrijker zijn dan hoe GROOT je bent!

VIER GRAPHIC NOVELS:
• De maanlichtdraak
• Grobbel
• Het monster in de koelkast
• Het monster van de blauwe planeet

Recensies

Echt een onwijs tof boek met verhaaltjes die je aan het lachen maken, verbaasd doen kijken maar stiekem ook wel doen verlangen naar meer hiervan, zo leuk is het. Cornelia Funke heeft weer een geweldig leuk boek gemaakt samen met Daniela Kohl.
Boekenfreaks

Een humoristische graphic novel over dapper zijn, doorzettingsvermogen en vriendschap vol met draken en monsters.
Hanneke Messelink

Het boek is fantastisch vormgegeven, wat bijdraagt aan het leesplezier. Er staat namelijk maar heel weinig tekst in het boek: de tekeningen spreken voor zich.
Jantine Huisman (Student)

'Maanlichtdraak en Monsterschrik' bevat maar 10% tekst en 90% beeld! Hierdoor is het boek dus ook geschikt voor kinderen die wat meer moeite hebben met lezen. 
Leestafel

De verhalen zijn spannend zonder angstaanjagend te zijn en bevatten veel humor. De kleurrijke, stripachtige illustraties vormen een eenheid met de tekst en versterken de sfeer.
NBD Biblion

Korte stukken tekst met mooie illustraties.
Juf Inger

Deze verhalenbundel zit vol humor en is ook een tikje spannend. Door gebruik van verschillende lettertypes en een vlotte lay-out is het echt een feest om (voor) te lezen.
Ineke van Nispen (Libris)

Ik vond het leuke verhalen, die kinderen zeker zullen aanspreken. De kleurrijke tekeningen zijn al even aanlokkelijk. Als graphic novel zeker een aanrader. 
Majonne Twigt

Het eerste verhaal is vrolijk, goed uitgewerkt en past bij het verhaal.
Pluizer 


Krypto. De orkaan
€ 15,99
Krypto. De ijsmist
€ 15,99
Er zijn nog geen recensies.