Home :: Boeken: op categorie :: Prentenboeken :: De jonge kerstman

De jonge kerstman

De jonge kerstman
 
(0 reviews)  

Auteur: David Litchfield
Illustrator: David Litchfield
ISBN: 9789051169287
Prijs: 15,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 22 x 30 cm | aantal pagina's: 40 | leeftijd: vanaf 4 jaar | verschijningsdatum: september 2022

Een sprankelend kerstboek

Thema’s: Kerst, kerstman, gulheid, zorgzaamheid

Dit magische kerstprentenboek gaat over de kerstman toen hij nog geen kerstman was, maar er al wel van droomde om cadeaus uit te delen aan alle kinderen op de wereld…
 

Nicky werkt in de speelgoedwinkel van zijn drie ooms, de gebroeders Claus. Oom Hans maakt het speelgoed, oom Louis controleert of alles werkt en oom Levi zorgt voor… hm, hoe zeg je dat met een moeilijk woord? O ja: magie. Oom Levi voegt de magie toe. Elk stuk speelgoed van de gebroeders Claus heeft die speciale fonkeling waardoor het precies het juiste kind vindt.
Op een dag ziet Nicky kinderen voor de etalage staan. Ze komen niet binnen, maar rennen juist weg! Wat zou er met hen aan de hand zijn? En kan Nicky ze misschien helpen?

Recensies

Door de magische kerstsfeer is het een fijn boek om in de sfeer te komen en gezellig samen te bekijken.
Wendy Blogt

Ik vind dit soort boeken altijd heerlijk om voor te lezen. Bedenk je er een koude winteravond bij, waarbij je gezellig met de kindjes in een hoekje warm op de bank zit en dit boek voorleest. Gezelliger wordt het toch niet?! 
Jolanda, Zazazoo

De illustraties zorgen ervoor dat je dat stukje magie kan voelen. De details zijn ongelooflijk precies en je voelt de kerstsfeer door de bladzijdes heen. Elke bladzijde is op zichzelf weer een verhaal.
Hanneke Messelink, docent taaldidactiek

De schrijfstijl van David Litchfield is liefdevol, hoopvol, vermakelijk en hartverwarmend. (...)  Er is gekozen voor warme, zachte en winterse kleuren die precies de sfeer weergeven die bij dit verhaal past.
HeavenLeighBooks

David Litchfield laat zijn prenten stralen, vol warmte en sfeer. Dan weer paginagrote illustraties, vervolgens in stripvorm of wat losse illustraties. (...) De kleuren passen bij de kerst, het boek leeft op alle pagina’s!
Bazarow

David Litchfield slaagt erin om het verhaal van de Kerstman in een nieuw jasje te steken. Door te focussen op de Kerstman als kind, kijkt de lezer door een andere bril naar het leven van de Kerstman.
Pluizer.be

Het boek 'De jonge kerstman' is een prachtig, magisch en liefdevol prentenboek met een mooie boodschap op de laatste bladzijde. 
Juf Ivette, jufinger.nl


Sterrenwachter
€ 7,50
Er zijn nog geen recensies.