Home :: Boeken: op categorie :: Leesboeken :: De dag dat papa over seks begon

De dag dat papa over seks begon

De dag dat papa over seks begon
 
(0 reviews)  

Auteur: Marc-Uwe Kling
Illustrator: Astrid Henn
ISBN: 9789051169010
Prijs: 12,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 15 x 21,5 cm | aantal pagina's: 72 | leeftijd: voorlezen vanaf 6 jaar, zelf lezen vanaf 8 jaar | verschijningsdatum: oktober 2022

Een stuntelig gesprek over seks

Thema’s: seksuele voorlichting, familie

‘Lisa,’ zegt papa en hij kijkt zijn tienerdochter aan. ‘Justin,’ zegt hij dan, en hij kijkt Lisa’s vriend aan. En dan zegt hij een tijdje helemaal niks. Het is namelijk een lastig gesprek. ‘Lisa en Justin, voor we weggaan willen we het nog even met jullie over een lastig onderwerp hebben,’ zegt mama dan maar.. ‘Inderdaad,’ zegt papa en hij knikt.

Papa en mama hebben een romantisch weekend gepland. Dat vindt Tiffany grappig. Tiffany heeft nog nooit een romantisch weekend gehad. Max ook niet. Maar hun grote zus Lisa is al zeventien en mag een romantisch weekend met haar vriend Justin hebben. Daarom wil papa over een lastig onderwerp praten. Alleen zegt papa niet zoveel en wordt het best ingewikkeld als het over zwemmende sperma en rennende eicellen gaat. En niemand begrijpt waarom de buurman voortaan altijd moet lachen als hij een stekker in het stopcontact steekt.

Recensies

Er zit veel humor in het boek, dat maakt het ook een luchtige manier om het onderwerp bespreekbaar te maken. Bij een leuk stukje begon ik het hardop voor te lezen. Wat erin resulteerde dat ik bijna het hele boek heb voorgelezen. 
Wendyblogt.nl


Eigenwijze Tobias
€ 14,99
Er zijn nog geen recensies.