Home :: Boeken: op leeftijd :: 8-9 jaar :: De taal van planten. Hoe praten planten met elkaar?

De taal van planten. Hoe praten planten met elkaar?

De taal van planten. Hoe praten planten met elkaar?
 
(0 reviews)  

Auteur: Helena Haraštová
Illustrator: Darya Beklemesheva
ISBN: 9789051169423
Prijs: 15,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 23 x 26 cm | aantal pagina's: 32 | leeftijd: vanaf 9 jaar | verschijningsdatum: februari 2023

Thema’s: natuur, communicatie tussen planten 

Planten, tja leuk, maar wel een beetje saai, toch? Zeker niet! Wat als planten superkrachten hebben, zonder dat wij het doorhadden? Zou het zo kunnen zijn dat planten eigenlijk de baas zijn in de wereld? Ontdek hoe planten praten zonder dat ze een mond hebben, luisteren zonder oren, ademen zonder longen en intelligent zijn zonder hersenen.

Nieuw wetenschappelijk onderzoek zorgt ervoor dat je nooit meer hetzelfde naar planten kijkt. Duik in dit ultra-interessante non-fictie prentenboek!
 

 

Recensies

'De taal van planten' is speels en informatief geschreven, met korte tekstfragmenten naast grappige en sfeervolle kleurenillustraties.
NBD Biblion

Het is vooral een boek om samen met je kind te lezen en je te verwonderen over het plantenrijk dat net als het dierenrijk ingenieus in elkaar zit. (...) Het kan zomaar zo zijn dat je een onderzoeker in de dop tot leven wekt!
Bazarow

Het is leerzaam, maar je moet wel echt van natuur houden. Het is heel erg leuk met al de plaatjes erbij. Lees het want je leert er echt wat van.
Emma (groep 7), basisschool De Wegwijzer

Want een zo uitgebreid, prachtig voorgegeven en geïllustreerd boek als dit, daar kunnen wij niet anders dan dolgelukkig worden en het van harte aan te raden aan iedereen die ook maar een klein beetje interesse heeft in biologie of planten in het algemeen.
Kinder.boekenbaas.nl

Mooi verzorgde uitgave die de verrassende eigenschappen van planten duidelijk onder woorden brengt. Beslist de moeite waard.
Pol Van Damme, Pluizuit.be


WWW.wat?, e-book
€ 6,99
Er zijn nog geen recensies.