Home :: Illustratoren :: Mandy Sutcliffe

Mandy Sutcliffe

Mandy Sutcliffe

Mandy Sutcliffe is de bedenker en maker van Belle & Boo. Ze studeerde Illustratie aan de Leeds Metropolitan University en bezocht in die tijd Frankrijk. Daar ontstond haar liefde voor het tekenen van kinderen die zich vrij en blij voelen, die kind mogen zijn. Belle & Boo is inmiddels een internationaal merk geworden, met niet alleen boeken, maar ook merchandise. Het bedrijf is gevestigd in Bristol, Groot-Brittannië.

Bij De Vier Windstreken zijn verschenen: Belle & Boo en het verrassingsfeestje, Belle & Boo en het vrolijke kerstfeest en Belle & Boo en de smikkel-smul-dag.

Titels & producten

Bedtijd voor Boo
Belle en Boo maken zich klaar om hun droomwereld binnen te gaan; de tanden zijn gepoetst en het nachtlampje is aan. Net als in heel veel andere kinderkamers, want het is niet alleen bedtijd voor...
Lees meer...
Belle & Boo en de smikkel-smul-dag
Vandaag is het een ik-heb-trek-in-iets-lekkers-dag en Boo wil taart. Belle stelt voor om een feestmaal van groente en fruit te maken.
Lees meer...
Belle & Boo en het verrassingsfeestje
Belle en haar schattige konijnenvriendje Boo zijn altijd samen - op zonnige dagen, op regenachtige dagen en op dromerige laten-we-vandaag-lekker-niets-doen-dagen. Door hun fantasie en...
Lees meer...
Kinder-theeset Belle & Boo huisje
19-delige theeset van Belle & Boo.
Lees meer...