Home :: Boeken: op leeftijd :: 6-7 jaar :: Het verhaal van de gelaarsde poes

Het verhaal van de gelaarsde poes

 
(0 reviews)  

Auteur: Beatrix Potter
Illustrator: Quentin Blake
ISBN: 9789051165777
Prijs: 19,95
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 19,1 x 25,5 cm | aantal pagina's: 72 pagina's | leeftijd: vanaf 6 jaar | verschijningsdatum: september 2016

Er was eens een lief, braaf zwart poesje...

Thema’s: misleiding, dubbelspel

Er was eens een lief, braaf zwart poesje...

Tenminste, dat denkt haar baasje. Wat ze niet weet, is dat Kitty er ’s nachts stiekem op uit gaat om te jagen! Helaas is onze harige vriendin geen erg goede jager en gaat er van alles mis tijdens haar strooptochten op het platteland. En dan ontmoet ze op een nacht de sluwste  jager van allemaal: heer Vos!

Een nieuw werk van Beatrix Potter dat precies 150 jaar na haar geboorte verschijnt. Met gastrollen voor Vrouwtje Plooi en een zeer bekend konijn in een blauwe jas (Pieter Konijn) is dit nieuwe, oude verhaal een feest van herkenning voor haar fans!

- Luxe uitgave met stofomslag

Recensies

Het is een prachtige uitgave in de Beatrix Potterstijl en de manier van tekenen van Blake sluit wonderwel aan op de sfeer van deze eigenzinnige fabel.
Jaapleest.nl

De humor die Potter er in 1914 in stopte, vergroot Quentin Blake uit en zorgt er op die manier voor dat het prentenboek in de smaak zal vallen bij kleuters en jonge schoolkinderen.
Dagblad van het Noorden

De afbeeldingen passen perfect bij de tekst, de wisselwerking is  kostelijk en subliem en daardoor wordt het een weergaloos boek dat je met plezier leest en bekijkt.
Leestafel.nl

Het boek is van buiten een pareltje voor in je boekenkast, en ook het verhaal zelf is erg leuk om te lezen, vol spannende, grappige en vooral nostalgische avonturen.
Fantasywereld.nl

Het is gewoon een geweldige combinatie, Potter en Blake.
Verhaalkabaal.nl

Het [boek] levert de nodige nostalgie op. Warme herinneringen aan voorgelezen worden over Pieter Konijn en spannende herinneringen aan zelf lezen en genieten van de prenten in De GVR en De heksen.  
Hebban.nl

Het verhaal [is] grappig, omdat Kitty zich heel stoer voordoet, maar dat eigenlijk niet is. De tekeningen zijn met aquarel ingekleurd. Daardoor passen ze wel bij het oude verhaal.
Leesfeest.nl


Er zijn nog geen recensies.