Home :: Boeken: op categorie :: Prentenboeken :: Kleine Mol raast maar door

Kleine Mol raast maar door

 
(0 reviews)  

Auteur: Anna Llenas
Illustrator: Anna Llenas
ISBN: 9789051166422
Prijs: 16,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 27,5 x 27,5 cm | aantal pagina's: 56 | leeftijd: vanaf 4 jaar | verschijningsdatum: februari 2018

Kleine Mol kan niet stilzitten
Thema’s: omgaan met ADHD

Zodra Kleine Mol wakker wordt, is het gedaan met de rust! Hij kan niet stilstaan, raakt snel afgeleid en maakt dingen stuk. Ze noemen hem: vervelend, hyperactief, onzeker, vermoeiend, nutteloos...Zijn ouders zijn bezorgd. Zijn juf is wanhopig. En nu moet Kleine Mol ook nog een werkstuk voor school maken...

Een hoopvol prentenboek dat drukke kinderen, bijvoorbeeld met ADHD, een hart onder de riem steekt!

Een nieuw actueel themaboek, van de maker van het boek Het kleurenmonster, dat erg succesvol is.

Recensies

Een heel nuttig boek om met kleine kinderen over drukke kinderen te praten zonder er meteen een stempel op te drukken. En de originele prenten zijn net zo vol als dat het in het hoofd van Kleine Mol kan zijn. 
Ineke van Nispen, Libris

Het verhaal geeft kinderen een mooie boodschap mee, namelijk dat iedereen mag zijn zoals hij is. Deze rauwe manier van illustreren geeft ook op mooie wijze, de chaos weer in het hoofd van Kleine Mol.
Oudersenzo.nl

Op een mooie eenvoudige wijze wordt het probleem van drukke kinderen weergegeven. De illustraties zijn weer geweldig, knip- en plakwerk met mooie kinderlijke tekeningen die het jonge kind zeker aanspreken. Ze zijn vrolijk en maken het verhaal wat minder beladen.
Peuterkleuterboekenland.wordpress.com

Naast dit hartverwarmende verhaal zijn er nog de afbeeldingen en die zijn op zich al een vermelding waard. De afbeeldingen zijn net kleine schilderijtjes.
Leestafel.info

Een met zorg gemaakt prentenboek, waarin voor jonge kinderen helder wordt uitgelegd wat het betekent als je een druk kind bent en bijvoorbeeld ADHD hebt.
NBD Biblion

[Kinderen met ADHD] herkennen zich in alle “stempels” die kleine mol aan zich gehangen krijgt en zullen zich ook herkennen in de dingen die kleine mol doet en last van heeft.
Website4mama.nl

Een mooi boek met een mooie boodschap zeker voor drukke kinderen bijvoorbeeld met ADHD, een hart onder de riem steekt.
LifebyXenia

Kleine Mol is een handige leidraad als je met kinderen wilt praten over 'anders zijn'. Dit leerzame, onderhoudende prentenboek verdient absoluut een plaats in de bibliotheek van elke basisschool.
De Vlaardinger


Het kleurenmonster
€ 16,99
Wij
€ 11,99
Er zijn nog geen recensies.