Home :: Boeken: op categorie :: Leesboeken :: Het onhandige vleermuisje

Het onhandige vleermuisje

Het onhandige vleermuisje
 
(0 reviews)  

Auteur: Nanna Neẞhöver
Illustrator: Wiebke Rauers
ISBN: 9789051168600
Prijs: 13,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 19,5 x 22,4 cm | aantal pagina's: 72 | leeftijd: Vanaf 4 jaar | verschijningsdatum: juni 2021

Voorleesverhalen voor kleuters!

Thema’s: bedtijdverhalen, vriendschap, leren fietsen, huisdieren, jarig zijn

Vera is een heel bijzonder vleermuisje. Door haar grote voeten en enorme vleugels is ze nogal onhandig. En dan nog iets: in plaats van ’s nachts wakker te zijn zoals andere vleermuizen is Vera overdag wakker! Vera vindt dat je overdag net zo goed avonturen kunt beleven. Nieuwe vrienden maken, bijvoorbeeld. Of leren fietsen of een superleuk verrassingsfeestje vieren!

Elke dag eindigt met hetzelfde bedtijd-ritueel, waardoor het vleermuisje kinderen helpt om elke avond na het voorlezen heerlijk weg te dommelen!

Zes avontuurlijke voorleesverhalen voor het slapengaan, met vrolijke illustraties van Wiebke Rauers.

Recensies

Het boek is enorm leuk, ook voor jezelf, als voorlezer. Echt een boek waar vaak om gevraagd zal worden voor het slapen gaan, of gewoon gezellig tussendoor!
Trotsevaders.nl

Wat heel lief is, en natuurlijk ook goed voor kinderen ter herkenning, is dat het eind van de verhaaltjes áltijd hetzelfde is.
Boekenfreaks

De kleine en paginagrote illustraties in kleur wisselen elkaar af, en vooral de tekeningen van de kleine Vera met haar overdreven grote oren, voeten en vleugels zijn aandoenlijk om te zien.
NBD Biblion

Ieder verhaal eindigt met het slaapritueel van Vera. Rituelen, hoe klein ook, kunnen kinderen houvast bieden. 
Vrije Opvoedkunst


Er zijn nog geen recensies.