Home :: Boeken: op leeftijd :: 4-5 jaar :: Een baan voor Boris

Een baan voor Boris

Een baan voor Boris
 
(0 reviews)  

Auteur: Caren Peeters
Illustrator: Romina Rollhauser
ISBN: 9789051168730
Prijs: 15,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 21,5 x 28,7 cm | aantal pagina's: 32 | leeftijd: vanaf 4 jaar | verschijningsdatum: september 2021

Boris weet niet wat hij wil worden

Thema’s: zoektocht, familie

‘Wat wil je later worden, Boris?’ Boris vindt het maar een gekke vraag. Hoe weet hij dat nou? Gelukkig helpt oma hem. ‘Laten we maar beginnen met
de letter B,’ zegt ze. ‘De B van Boris. Wil je Bakker worden, of Balletdanser? Buschauffeur of Burgemeester? Of toch liever Brandweerman in een mooie rode auto?’ Boris denkt en denkt... Er is zó veel om uit te kiezen!

En jij? Weet jij al wat je wilt worden?

Bekijk hier de boektrailer van Een baan voor Boris!

Recensies

De illustraties in dit boek zijn gemaakt door Romina Rollhauser en passen goed bij het verhaal. Ze zijn vrolijk en kleurrijk. Mijn dochter vond de illustraties erg leuk, omdat er veel op te zien is. 
StoerLeesVoer

“Een Baan voor Boris”, erg leuk om beroepen te leren kennen met je kind!
Happinessfromme 

Dit aandoenlijke prentenboek is voor kinderen vanaf 6 jaar oud, die heel graag willen ontdekken wat ze zouden kunnen worden. Of…het misschien al een beetje zijn.
Kinderboekenjournaal

Prachtige sfeervolle prenten die aansluiten bij de tekst.
Juf Els

De schrijfstijl van Caren Peeters is kindvriendelijk, leerzaam, liefdevol en prettig. De illustraties hebben een hele fijne en warme sfeer, waardoor ze een bepaalde rust uitstralen.
HeavenLeighBooks

Prachtig prentenboek dat aan de ene kant triggert om na te denken over wat je wilt worden en aan de andere kant uitnodigt om een beroepenletterspel te spelen en zoveel mogelijk te bedenken.
NBD Biblion

 


Er zijn nog geen recensies.