Home :: Boeken: op leeftijd :: 4-5 jaar :: Klaas de kat verdwaalt met Kerst

Klaas de kat verdwaalt met Kerst

Klaas de kat verdwaalt met Kerst
 
(0 reviews)  

Auteur: Barend Last & Anouk Overman
Illustrator: Géwout Esselink
ISBN: 9789051169300
Prijs: 15,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 21,5 x 28,7 cm | aantal pagina's: 32 | leeftijd: vanaf 4 jaar | verschijningsdatum: oktober 2022

Verdwaald tijdens Kerst

Thema’s: avontuur, vriendschap, familie, je thuis voelen, raadsel

Klaas de kat heeft een heel fijn leven, samen met zijn vriendjes Mila en Max. Maar op een dag moet zijn mand plaatsmaken voor een kerstboom. Klaas voelt zich niet meer welkom, en loopt weg. Per ongeluk raakt hij verdwaald. Hij begint aan een avontuur terug naar huis, langs allerlei plekken waar Kerst gevierd wordt.. Zal hij zijn thuis ooit terugvinden?

Een avontuurlijk kerstprentenboek met sfeervolle, warme illustraties van de makers van De Voorleeshoek.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het verhaal is bedacht en geschreven door de makers van De Voorleeshoek. De Voorleeshoek is een plezierig, rustig en veilig hoekje van het internet, waar kinderen van 0-10 jaar voorleesfilmpjes kunnen bekijken op de tablet, smartphone of computer. De filmpjes zijn combinaties van spannende verhalen, leuke prenten en mooie muziek.

 

Recensies

Ook de prenten zijn bij dit boek erg mooi en passen goed bij het verhaal. Het verhaal bestaat ook uit raadsels. Terwijl je het boek (voor-)leest, komen er allerlei vragen bij kinderen.
Volgmama.nl

Een kerstavontuur voor jonge kinderen (vanaf ca. 4 jaar) met verwijzingen naar allerlei kersttradities die Klaas niet herkent, maar de lezer wel (...) De illustraties geven mooi de kerstsfeer weer, met sneeuw en verlichte huizen.  
Hanne-Joost Peeters, Kinderboeken en YA.

Een heerlijk, warm en sfeervol kerstverhaal om keer op keer samen van te genieten.
Kinderboekenjournaal.nl

Géwout Esselink heeft de sfeer en magie van de wintermaanden helemaal te pakken gekregen in zijn illustraties. (...) Een mooi, warm boek dat ervoor kan zorgen dat je samen kunt praten over alles wat je meemaakt in deze gezellige, maar soms ook spannende tijd! 
Bazarow.com

'Klaas de kat verdwaalt met kerst' is een sfeervol prentenboek dat extra leuk is voor kattenliefhebbers.
Waanenwijs.nl

 

 


WWW.wat?
€ 18,99
Er zijn nog geen recensies.