Home :: Boeken: op serie :: Little People, BIG DREAMS :: Little People, BIG DREAMS: John Lennon

Little People, BIG DREAMS: John Lennon

 
(0 reviews)  

Auteur: Maria Isabel Sánchez Vegara
Illustrator: Octavia Bromell
ISBN: 9789051169805
Prijs: 15,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 24,6 x 20 cm | aantal pagina's: 36 | leeftijd: vanaf 6 jaar | verschijningsdatum: oktober 2023

Een muzikaal genie

Thema’s: inspirerende man, geschiedenis, biografie, vrede

Dit boek is onderdeel van de serie ‘Little People, BIG DREAMS’, waarmee kinderen én volwassenen de levensverhalen ontdekken van belangrijke personen uit de wereld van muziek, wetenschap, sport, literatuur, kunst en filosofie. Bijzondere en inspirerende mensen zoals John Lennon, van wie we veel kunnen leren. Elk deel laat zien hoe hun leven begon met een grote droom en leidde tot een prominente plek in de wereldgeschiedenis. 

John Lennon
(Liverpool, 9 oktober 1940 – New York City, 8 december 1980)

Toen John Lennon met een paar jongens op school een bandje begon, had hij nooit kunnen voorzien dat de wereld van de muziek daarna nooit meer hetzelfde zou zijn. Met hun opwindende nieuwe geluid, rebelse houding en talent voor het schrijven van liedjes viel het publiek als een blok voor The Beatles. 
Vandaag de dag herinneren we ons John niet alleen als muzikaal icoon, maar ook als een voorvechter van wereldvrede. Achter in dit boek bevindt zich een tijdlijn met biografie en foto’s over het inspirerende leven van deze musicus en dromer. 

Recensies

Het verhaal is beknopt en toegankelijk. Het geeft informatie in woord en beeld.
StoerLeesVoer.nl

Ik vind het altijd fijn in deze boeken dat er ook iets instaat over de jeugd. In dit geval was het interessant om te lezen over hoe John Lennon was als leerling op school.
Jufinger.nl


Dodo, e-book
€ 6,99
Er zijn nog geen recensies.