Home :: E-book voor €1

E-book voor €1

Dit Paasweekend zijn al onderstaande e-books maar € 1!
 

* Het prentenboek ‘Basja de beer gaat sterren plukken'. 
De moeder van Basja vindt dat Basja moet leren hoe hij zelf voor zijn eten kan zorgen, maar Basja durft niet. Als hij 's nachts de sterren aan de hemel ziet staan, zou Basja ze dolgraag voor zijn moeder willen plukken. Dan zou ze pas trots op hem zijn!

Klik hier om het e-book te kopen.


* Het jeugdboek ‘Het raadsel van de papegaaien'. Sebastiaan heeft een schat gestolen. Nou vooruit, hij heeft hem gevonden. En toen bedacht hij dat het grappig zou zijn om daarmee drie beruchte piraten te pesten. Maar de schat blijkt het begin van een mysterie met pratende papegaaien, een dronken dwaas, een hebzuchtige tante en een raar meisje. Sebastiaan denkt het mysterie wel te kunnen ontrafelen, want iedereen ziet hem toch altijd over het hoofd. Ja toch?

Klik hier om het e-book te kopen.

* Het AVI-boek ‘Help, een mug' (M3).


ik lig in bed.
ik hoor een mug.
ik sla met mijn hand.
maar hij is heel snel.
pap komt.
hij krijgt de mug ook niet.
en mam ook niet.
dan zit hij op mijn hand.
ik heb hem!
nu val ik weer in slaap.
zzzzzzzzz.
o jee. 

Klik hier om het e-book te kopen.

* Het prentenboek ‘De stem van bever'. Over een olifant en een varken, die een nieuwe buurman krijgen en niet blij zijn met deze vreemdeling…

Klik hier om het e-book te kopen.
 

* Het prentenboek ‘Hooggeëerd publiek'. In het circus is van alles te zien en te beleven: een wolf loopt over een koord, twee beren balanceren op een bal, drie schapen vormen een toren van wol... Zo kunnen kinderen vrolijk én gemakkelijk tot tien leren tellen. Op iedere pagina van dit bontgekleurde prentenboek staat bovendien een kort gedichtje over het cijfer.

Klik hier om het e-book te kopen.

Er zijn geen producten beschikbaar in deze categorie.