Home :: Disclaimer

Disclaimer

Aansprakelijkheid

Uitgeverij De Vier Windstreken kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor eventuele storingen, onderbrekingen of fouten in de gepubliceerde informatie op deze website.

Uw gegevens
Door het verstrekken van uw persoonsgegevens op onze website geeft u De Vier Windstreken toestemming om deze gegevens te verwerken. De Vier Windstreken hecht er grote waarde aan dat de verwerking van uw persoonsgegevens plaatsvindt op een wijze die in overeenstemming is met de toepasselijke wet- en regelgeving. Uw persoonsgegevens zoals naam, e-mailadres, adres en telefoonnummers worden dan ook zorgvuldig behandeld en beveiligd.

Als u via onze website een bestelling wilt doen, vragen wij enkel de gegevens die nodig zijn om uw bestelling naar u te kunnen verzenden, en om te kunnen factureren. Wilt u vaker bij ons bestellen, dan kunt u bij het bestellen een account aanmaken. Ook dan vragen wij enkel de nodige gegevens. 

Mocht u willen inzien welke gegevens van u bij ons bekend zijn, of wilt u dat wij uw account en uw gegevens uit ons systeem verwijderen, dan kunt u ons mailen via info@vierwindstreken.com.

Verzending
Wij versturen uw bestelling via PostNL of via DPD. De verzending kan enkele dagen duren.

Retourneren
Bij de aankoop van producten heeft u 14 dagen bedenktijd. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Bij ontvangst van het product vragen wij u het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. De kosten voor het retour zenden zijn voor u.

Nadat wij het product retour hebben ontvangen, betalen wij het bedrag van het product en de eerste verzendkosten (toen het product naar u werd opgestuurd) zo snel mogelijk, en in elk geval binnen 30 dagen, terug. Als u het product retour wilt sturen, kunt u contact opnemen via info@vierwindstreken.com of 070 413 11 91.

Klachten
Heeft u een klacht? Geef deze dan door via info@vierwindstreken.com of 070 413 11 91. Uw klacht wordt zo snel mogelijk, maar zeker binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst, beantwoord.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden.

Deze pagina is het laatst gewijzigd op 25 mei 2018.