Home :: Boeken: op categorie :: Leesboeken :: Geheugenstrijd (12+)

Geheugenstrijd (12+)

 
(0 reviews)  

Auteur: Bianca Mastenbroek
Illustrator: Iris Compiet
ISBN: 9789051162011
Marktprijs: 13,95
save 64%
Prijs: 5,00
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: paperback | formaat: 15,0 x 21,5 cm | aantal pagina's: 200 | leeftijd: vanaf 12 jaar | verschijningsdatum: oktober 2011

Is Arandia de offers die de tweeling moet brengen waard? 

Thema’s: strijd, magie

Het leven van Vana en Fokko verandert volledig als ze door de koning van Arandia uitgekozen worden voor een speciale opleiding. Een hele eer, maar toch is de tweeling wantrouwend. Hun leraren lijken iets verborgen te houden. Ze komen erachter dat hun eiland lang niet zo veilig is als ze altijd hadden gedacht. De magische barrière die Arandia moet beschermen, is ernstig verzwakt.
Dan zet een vernietigende oorlogsvloot koers naar het eiland. De dienaren van de Gehoornde hebben maar één doel: het leven op Arandia verwoesten. Vana en Fokko vechten ieder hun eigen strijd tegen de vijand. Een strijd die hen steeds dichter bij een afschuwelijk geheim en een onmogelijke keus brengt.

Recensies

Ik heb genoten van Geheugenstrijd. Ik vind dat het verhaal erg knap in elkaar zit en de stukjes van Suvi en Rhei passen er helemaal goed in, ook wat betreft de timing van de gebeurtenissen. Verder genoeg humor en spanning. Knap werk. Minpuntje: jammer dat het nu uit is, ik had nog wel door willen lezen.
Suzanne Wouda, auteur van Stormvaart

Mastenbroek zet een hele nieuwe wereld neer die je snel in zijn grip neemt. [...] Voor kinderen vanaf 12 jaar zal dit een bijzonder spannend boek zijn, waar ze heerlijk in kunnen duiken en even van de wereld afgesloten zijn. En ook volwassenen zullen dit boek kunnen waarderen en er een goede les uit kunnen trekken.
Magictales.nl


Opa's tuin
€ 17,99
Er zijn nog geen recensies.