Home :: Boeken: op leeftijd :: 4-5 jaar :: Luuk is laaiend

Luuk is laaiend

 
(0 reviews)  

Auteur: Robert Starling
Illustrator: Robert Starling
ISBN: 9789051166248
Prijs: 15,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 25 x 26 cm | aantal pagina's: 32 | leeftijd: vanaf 4 jaar | verschijningsdatum: september 2017

Vurige woede

Thema’s: boos zijn, draken

Draken zijn er in alle soorten en maten, en met allerlei karakters.

Deze draak heet Luuk. Het is een erg aardig ventje. Maar als iemand hem vertelt wat hij moet doen, wordt hij heel... heel... boos!

En die eigenschap is voor een draak niet zo handig, want woedend legt Luuk vuurspuwend alles in de as. Totdat hij ontdekt hoe anderen hun boosheid de baas worden. 

• Met echt gat in het omslag!
• Kinderen herkennen Luuks frustratie en kunnen zijn trucjes gebruiken om weer rustig te worden

Recensies

Schitterende paginavullende illustraties. De tekeningen zijn vrolijk en zitten boordevol actie. De tekst is eenvoudig en vult de illustraties goed aan.
NBD Biblion

Lieve, grappige tekeningen. Een boek om samen om te lachen. En wie weet komen de 'afkoel-tips' wel van pas.
Boekielezen.nl

Het boek geeft een mooie aanleiding [om] met je kindje over [boosheid] te praten. Een serieuze boodschap met een vleugje humor.
Oudersenzo.nl 

De voorbeelden waarom Luuk laaiend wordt zijn voor de doelgroep ook zeer herkenbaar.
Bloei.info

Het prentenboek Luuk is laaiend is een mooi verhaal om als uitgangspunt te nemen voor een kringgesprek over de emotie boos zijn en hoe daarmee om te gaan.
Jufanke.nl

Dit boek kan zeker in gesprekken met peuters een inspiratie zijn om hun drift- en boze buien in bedwang te houden. Dus een aanrader voor thuis, kinderdagverblijf en basisschool. 
Ineke van Nispen, Libris

Sommige kinderen hebben een duwtje nodig om beter met hun emoties om te gaan. Luuk is laaiend kan dat zetje geven voor kinderen die snel ontploffen.
Nederlands Dagblad

Een herkenbaar onderwerp dat op een hilarische manier wordt gebracht. 
Wijtestenhet.nl

Een grappig verhaal over boos worden en wat je daaraan kunt doen.
Ikvindlezenleuk.nl

Het is leuk geschreven en vooral ook erg leuk geïllustreerd. Het is iets dat kinderen aanspreekt. De kaft is ook erg uitnodigend.
Zazazoo.nl

Het verhaal is zo geschreven dat het makkelijk en leuk voorleest en het einde van het verhaal loopt goed af. Als ouder kun je dit verhaal goed beruiken om uit te leggen hoe je kind zijn driftbuien onder controle kan houden.
Website4mama.nl

Door de tekst van Robert Starling leer je veel over de verschillende manieren waarop je rustig kan worden. Daar kun je als lezer ook wat aan hebben!
Leesfeest.nl

Een aanrader om aan te schaffen!
BrightKids.nl


Verlegen Vera
€ 15,99
Beste Vincent
€ 16,99
Er zijn nog geen recensies.