Home :: Boeken: op serie :: De Smoezels :: De knotsgekke avonturen van opa Smoezel, e-book

De knotsgekke avonturen van opa Smoezel, e-book

De knotsgekke avonturen van opa Smoezel, e-book
 
(0 reviews)  

Auteur: Erhard Dietl
Illustrator: Erhard Dietl
ISBN: 9789051165494
Prijs: 5,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: e-book | aantal pagina's: 32 | leeftijd: vanaf 4 jaar | verschijningsdatum: april 2020 | de link om het boek (eenmalig) te downloaden ontvang je binnen 2 werkdagen na betaling

Verhalen over het bizarre leven van opa

Thema’s: verhalen, vroeger, familie

Opa’s hebben al veel meegemaakt in hun leven en kunnen daarover vaak de mooiste verhalen vertellen. Dat geldt zeker voor opa Smoezel, die wel meer dan 700 jaar oud is en inmiddels een heleboel bijzondere avonturen heeft beleefd. Vol vuur vertelt hij aan de smoezelkinderen bijvoorbeeld over de tijd dat hij astronautsmoezel was, en diepzeeduiksmoezel. Hij hoopt dat ze ervan in slaap vallen zodat hij zelf rustig kan slapen, maar of dat zal lukken?

Recensies

Ik zou stiekem wel eens een kijkje willen nemen in de Smoezelwereld. De klas wil vast mee. Met een knijper op onze neus en oude kleren aan, kunnen we dat wel aan!
Jufanke.nl

Kinderen zullen dubbel van het lachen liggen om de lekkere stinktaal van de Smoezels en de dwaze, superoverdreven avonturen van opa Smoezel. 
Leestafel.info

Soms ontvang je een boek dat zo ontzettend hilarisch is dat je je afvraagt hoe de schrijver denkt. De knotsgekke avonturen van Opa Smoezel is een perfect voorbeeld hiervan. 
KiDDoWz

Het boek staat vol leuke illustraties en is daarmee allen al een plezier om naar te kijken. Het verhaal wordt heel beeldend verteld en staat vol hilarische woorden zoals “Potverdriekikkerbillenscheet”, “Vette paddenpoep” en “Slijmerig slijk”.
Opa ’n Oma


Hier is ze dan!
€ 15,99
Er zijn nog geen recensies.