Home :: Boeken: op serie :: De Smoezels :: De Smoezels in Ridderland

De Smoezels in Ridderland

 
(1 reviews)  

Auteur: Erhard Dietl
Illustrator: Erhard Dietl
ISBN: 9789051168938
Prijs: 14,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 21,5 x 28,7 cm | aantal pagina's: 108 | leeftijd: vanaf 6 jaar (voorlezen), vanaf 7 jaar zelf lezen | verschijningsdatum: maart 2022

Een nieuw dik (voor)leesboek van De Smoezels

Thema's: geschiedenis, avontuur, ridders, lekker vies

Voor alle Smoezelfans die de prenten- en AVI-boeken van deze groene wezentjes verslonden hebben!

Modderklots en vieze walm! Oma Smoezel is heel onbeleefd geweest! Achthonderd jaar geleden heeft ze geen dank je wel gezegd voor de liefdesgeluk-ketting die ze van de kruidenvrouw kreeg. Terwijl ze daardoor opa Smoezel juist heeft leren kennen. Het is de hoogste tijd om de kruidenvrouw te gaan bedanken! Samen met de Smoezelkinderen reist oma Smoezel met professor Proos Sekko’s tijdreismachine naar de middeleeuwen. Daar beleven ze een groot avontuur. De gemene ridder Gregor houdt Isabella gevangen in zijn kasteel en hij wil met haar trouwen. Maar Isabella is verliefd op de schoenmakersknecht. Slijmerig slijk en tenenkaas! Dat is toch niet eerlijk? De Smoezels besluiten Isabella te bevrijden uit de kasteeltoren. Maar of dat gaat lukken?

Recensies

Er gebeurd van alles waardoor het een heel erg leuk boek is om te lezen. Er staan veel kleurenillustraties in het boek waardoor het verhaal net wat meer tot leven komt.
Wendy Blogt

‘De Smoezels in Ridderland’ is een prachtig boek om uit voor te lezen terwijl je samen zult genieten van de fantastische tekeningen die gemaakt zijn door Erhard Dietl. 
Graag Gelezen

Een vermakelijk, ondeugend jeugdboek over geschiedenis, avontuur, familie en verliefdheid.
NBD Biblion

Het verhaal is echt op het niveau van jonge kinderen geschreven met leuke illustraties en korte hoofdstukken. Ideaal dus om zelf te lezen, maar voorlezen blijft natuurlijk ook geweldig om te doen!
Happinessfromme

Het verhaal is spannend en boeiend, en de kleurrijke illustraties maken het boek helemaal af.
Thuisleven.com


De kampioen!
€ 5,00
Average customer rating:
 
(1 reviews)  1 Most useful customer reviews (see all reviews):
Wendyblogt
Mar 23, 2022
Wat een geweldig leuk boek is dit! De cover ziet er al leuk uit met Smoezels met zwaarden. Als je het boek opent dan krijg je te zien wat Smoezels zijn. Er lijk ook meteen veel humor in het boek te zitten aangezien de Smoezelkinderen Het ene Smoezelkind en Het andere Smoezelkind heten. In het kort krijg je te zien wat ze leuk vinden, wat stom is en waar ze goed in zijn. Dan begint het verhaal, hierin komen veel bijzondere woorden voor. Smiespel-de-smoezel, stinkmormels en nieuwerwetsig zijn daar goede voorbeelden van.Het verhaal leest erg fijn, het is een kinderboek met af en toe wat lastige woorden. Er gebeurd van alles waardoor het een heel erg leuk boek is om te lezen. Er staan veel kleurenillustraties in het boek waardoor het verhaal net wat meer tot leven komt. De Smoezels zijn leuke, vriendelijke en behulpzame wezentjes met een groene kleur. Hierdoor spreekt het kinderen erg aan.