Home :: Boeken: op leeftijd :: 4-5 jaar :: Zo trots als een pauw, e-book

Zo trots als een pauw, e-book

Zo trots als een pauw, e-book
 
(0 reviews)  

Auteur: Joke Eikenaar
Illustrator: Joke Eikenaar
ISBN: 9789051168822
Prijs: 5,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: e-book | aantal pagina's: 32 | leeftijd: vanaf 4 jaar | verschijningsdatum: maart 2020 | de link om het boek (eenmalig) te downloaden ontvang je binnen 2 werkdagen na betaling

Van delen word je blij

Thema’s: vriendschap, schoonheid, jaloezie

Pauw Pol heeft niet in de gaten dat hij een prachtige staart heeft. Zijn vrienden zien dat wél. ‘Als ik ook maar één zo’n veer zou hebben, zou ik de gelukkigste haas zijn die er bestaat,’ zucht Hop de haas. 

Als de bescheiden Pol eenmaal doorheeft hoe blij hij anderen kan maken met een veer uit zijn pauwenstaart, deelt hij ze uit aan wie ze maar wil hebben. Tot alleen nog de allerlaatste veer uit zijn kale achterwerk steekt…

Maak zelf ook een pauw, die kan staan en waarbij jij kiest: prachtige verenstaart of kale kont! Download de kleur- en knutselplaat hier.

Hier vind je een geweldige knutsel waarbij je Pauw Pol zelf kunt maken, bedacht door De Knutseljuf! De veren kan je, net als Pol, voorzichtig los halen en geven aan diegene die je lief vindt.

Recensies

Prentenboek over vriendschap en bescheidenheid met een vlot geschreven tekst die zich goed laat voorlezen. Een verhaal met een moraal zonder moralistisch te zijn [met] kleurrijke, sprankelende illustraties.
NBD BIBLION

Liefdevol en ontwapenend geschreven.
Vrije opvoedkunst

De illustraties zijn vrolijk, kleurrijk en boven alles hartverwarmend. De dieren sprankelen allemaal van liefde en vriendelijkheid, wat de illustraties extra mooi maakt.
Bangersisters.nl

Een onderwerp dat je wel vaker ziet, maar Joke Eikenaar heeft het in dit boek wel heel mooi verpakt. Ik ben echt wel onder de indruk.
Babieskitchen.nl

De illustraties bij het verhaal zijn paginagroot, heel lieflijk en zacht. 'Zo trots als een pauw' is een boek met een mooie boodschap, en daar houd ik van!
Juf Anke

Ach dit is zo'n lief boek. De kleuren in het boek voelen helemaal lente-achtig aan en helpen de lieflijkheid en vrolijkheid van het verhaal te versterken. 
Leesleeslees.nl

We vonden het samen een vermakelijk prentenboek met een mooie boodschap. Samen hebben we genoten van het verhaal en de prenten.
In de boekenkast
 

Een verhaal met een moraal ('het is soms moeilijk om van jezelf te zien hoe mooi je bent') zonder moralistisch te zijn.
Friesch Dagblad

Al met al is het naast een lief, vrolijk, sociaal en grappig verhaal ook een heel mooi kijkboek dat kinderen helemaal geweldig zullen vinden.
Leestafel.info

Aandoenlijk, leerzaam en inspirerend.  Een meesterwerkje om te zien, met een prachtige boodschap! 
Het Kinderboekenjournaal

Veel jonge kinderen, maar ook hun oudere (voor-)lezers, zullen veel plezier beleven van dit prachtig werk, waarin Joke Eikenaar opnieuw glorieert.
De Vlaardinger

Een prachtig verhaal met een mooie boodschap.
De VoorleesExpress

Dit is één van de allerliefste prentenboeken die ik ooit gelezen heb! De illustraties zijn heel zacht en lief.
Clairesmission.com


Er zijn nog geen recensies.