Home :: Boeken: op uitvoering :: Karton :: Uitschuifboek, Werk in uitvoering

Uitschuifboek, Werk in uitvoering

 
(0 reviews)  

Auteur: Joachim Krause
Illustrator: Joachim Krause
ISBN: 9789051165968
Prijs: 14,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 17,9 x 20,0 cm | aantal pagina's: 16 | leeftijd: vanaf 2 jaar | verschijningsdatum: juni 2017

Waar houden de bouwvakkers pauze?

Thema’s: bouwen, machines

Kom mee naar de straat en het spoor, en klim de steigers op. Je ziet asfalt, leidingen, hijskranen en rupsbanden. Trek aan de zijkanten van de pagina’s, kijk wat er te beleven en ontdekken is en wie zich daar nog meer verstopt. 

De vele uitschuifbare pagina’s toveren van alles tevoorschijn en nodigen uit om op ontdekkingstocht te gaan op de bouwplaats.

• Met uitschuifbare, stevige kartonnen pagina’s

Recensies

De illustraties zijn vrolijk, kleurrijk en duidelijk. Kortom een uitnodigend boekje voor weetgrage, oplettende en actieve kleintjes.
Vrije Opvoedkunst

Jongens en meisjes die geïnteresseerd zijn in de bouw, kunnen zich helemaal uitleven met dit boek. Door samen op zoek te gaan naar de antwoorden wordt voorlezen helemaal een feestje.
Peuterkleuterboekenland.wordpress.com

Vrolijke kleurrijke prenten, stevige kindvriendelijke uitschuifpagina’s en alles wat te maken heeft met de bouw.
Bangersisters.nl

Het is een boekje dat keer op keer met veel plezier bekeken zal worden en grote kans dat je elke keer weer wat nieuws ontdekt!
Nicetips4kids.nl

Verrassend is de uitschuifmogelijkheid bij iedere tekening: steeds is de illustratie te verlengen waarbij zowel de oorspronkelijke als de verlengde tekening kloppen.
NBD Biblion

Een heel stevig kartonboekje waar je lang zoet mee zal zijn. Op elke bladzijde is zoveel te zien en te benoemen dat je er veel plezier aan zult beleven. 
Wijtestenhet.nl


Er zijn nog geen recensies.