Home :: Boeken: op leeftijd :: 4-5 jaar :: Op zoek naar het begin

Op zoek naar het begin

 
(0 reviews)  

Auteur: Joke Eikenaar
Illustrator: Joke Eikenaar
ISBN: 9789051165876
Marktprijs: 14,99
save 50%
Prijs: 7,50
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 21,5 x 28,7 cm | aantal pagina's: 32 | leeftijd: vanaf 4 jaar | verschijningsdatum: september 2017

Waar gaat die lap stof heen?

Thema’s: helpen, ridder en prinses

Op een ochtend besluit ridder Pepijn een bad te nemen in een meertje. Hij zingt en spettert erop los, totdat hij bedenkt dat hij zijn handdoek is vergeten. Pepijn is dan ook blij als hij er zomaar eentje ziet hangen in de struiken. 

Maar als hij eraan trekt, blijkt het helemaal geen handdoek te zijn. Het is een lange lap stof waarvan hij het begin niet kan zien. Van wie is die lap? En waar gaat hij heen? 
 
Behulpzaam als een ridder hoort te zijn, is Pepijn van plan de stof terug te brengen naar de eigenaar.

Recensies

Mooi opgebouwd verhaal. De kleurrijke, dynamische illustraties in potlood en aquarel volgen de lange lap stof mooi en geven ook details die een goede aanvulling zijn op de tekst. 
NBD Biblion

Op zoek naar het begin is een leuk verhaal vol van visuele grapjes.
Boekenbijlage.nl

De prachtige prenten zijn paginagroot en staan op elke pagina afgebeeld. Wanneer je het boek uit hebt voelt het alsof je een sprookje hebt gelezen.
Klasvanjuflinda.nl

Absoluut een aanrader. Door je kinderen een personage aan te wijzen die ze na mogen spelen (en de tekst hardop voor te lezen indien ze dit kunnen) maak je het verhaal nog interessanter. Wedden dat ze het leuk vinden!
Thuisleven.com

Een echt snoepertjesverhaal, zo eentje dat grappig, speels, vrolijk is en waarmee je nog in je klas, groep of ukkepuk een gesprekje mee kan aankopen over delen en vriendschap. 
Boekensite.gent

Het is leuk met de kinderen manieren te bedenken en het zorgt voor nóg meer participatie tijdens het voorlezen. Spanning gegarandeerd!
Website4mama.nl

Heerlijk sprookjesachtig boek dat zowel bij jongens als meisjes in de smaak zal vallen. Fijn voorleesverhaal.
Indeboekenkast.wordpress.com

Een sprookjesachtig boek met mooie details.
Wijtestenhet.nl

Een spannend boek wat prachtig geïllustreerd is met aquarel tekeningen door Joke Eikenaar zelf. Het boek spreekt zowel jongens als meisjes aan en ze leren behulpzaam te zijn en in oplossingen te denken voor problemen.
Mamascrapelle.nl

Zoals altijd weet Joke Eikenaar uitstekend en met veel humor gelijk de toon te zetten. Gewoon kopen en genieten!
Leestafel.info

Een echt snoepertjesverhaal, zo eentje dat grappig, speels, vrolijk is en waarmee je nog in je klas, groep of ukkepuk een gesprekje mee kan aankopen over delen en vriendschap.
Boekensite.gent


Crumm...
€ 7,50
Er zijn nog geen recensies.