Home :: Boeken: op leeftijd :: 4-5 jaar :: Little People, BIG DREAMS: Audrey Hepburn

Little People, BIG DREAMS: Audrey Hepburn

 
(0 reviews)  

Auteur: Maria Isabel Sánchez Vegara
Illustrator: Amaia Arrazola
ISBN: 9789051166552
Prijs: 15,99
Inclusief btw laag
Aantal
uitvoering: gebonden | formaat: 24,6 x 20 cm | aantal pagina's: 32 | leeftijd: vanaf 6 jaar | verschijningsdatum: oktober 2018

Het leven van Audrey Hepburn

Thema’s: sterke vrouw, dromen verwezenlijken, geschiedenis, biografie

Dit boek is onderdeel van de serie ‘Little People, BIG DREAMS’, waarmee kinderen én volwassenen de levensverhalen ontdekken van belangrijke personen uit de wereld van muziek, wetenschap, sport, literatuur, kunst en filosofie. Bijzondere en inspirerende mensen zoals Audrey Hepburn, van wie we veel kunnen leren. Elk deel laat zien hoe hun leven begon met een grote droom en leidde tot een prominente plek in de wereldgeschiedenis. 

Audrey Hepburn
(Ixelles, 4 mei 1929 –Tolochenaz, 20 januari 1993)

Naast filmster en een schoonheids- en stijlicoon was Audrey Hepburn vooral een vrouw die de wereld veroverde met haar toewijding. Haar bescheiden en menslievende levenshouding leidde ertoe dat ze ambassadrice werd voor UNICEF en kinderen hielp in de meest hulpbehoevende landen ter wereld. Voor het werk dat zij verrichtte zal iedereen ter wereld haar eeuwig dankbaar zijn.

Recensies

Door middel van eenvoudige tekst en mooie illustraties is het boek geschikt voor heel jonge lezers.
Ineke van Nispen, Libris

De glamour sprankelt van de kleurige, classy illustraties. Een inspirerend, sfeervol levensverhaal.
Wonderlandbyaliceblog.wordpress.com

De kleurenillustraties zijn toegankelijk en schattig van sfeer, figuren met grote ogen in hippe outfits bevolken pastelrijke bladzijden.
NBD Biblion

Ik vind het een geweldig idee dat ik straks een rijtje super mooi geïllustreerde boeken op de plank heb staan over geweldige powervrouwen uit de geschiedenis!
Hillybillybeauty.nl

Het hele boekje vertoont de elegantie van Audrey Hepburn zelf! Opnieuw een mooi deeltje voor de verzameling.
Leestafel.info

Voor kinderen is Audrey Hepburn vooral een schitterend prentenboek vol betoverende, kleurrijke illustraties waar zij ook nog eens mooie les uit kunnen halen. Als volwassene is het een feestje om dit boeiende levensverhaal voor te mogen lezen.
Lettersenspetters.nl

De illustraties in dit boek vind ik niet overal even mooi, maar tóch stralen ze iets heel liefs en warms uit en wisten ze me wel te betoveren! 
Biebmiepje

Het lezen van Audrey Hepburn laat je hart opveren, je glimlach kamerbreed stralen en geeft je goesting om zelf de wereld te gaan veroveren.
Els van Haute

Stiekem vond ik het heel leuk om zelf iets van dit boek te leren.
Mar-joya.nl


Opa's tuin
€ 17,99
Er zijn nog geen recensies.